pomalá myš

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
gotti
Začátečník
Začátečník

pomalá myš

Příspěvek od gotti »

ahoj.dnes jsem byl v obchodě a koupil jsem si kvůli více tlačítkum tuhle myš,a když jsem ji zapojil do pc,tak jde uplně pomalu.než dojedu od rohu k rohu,tak musím 3x přehmátnout.nevíte čím to je?
zkusil jsem i dát Start-nastavení-myš-velká rychlost a pořád jede pomalu.ta moje předchozí lítá jak blázen,že můžu rychleji něco dělat a tohle je úplně v porovnání pomalí.Díky

http://www.datapoint.cz/produkt/micase- ... ek-retail/
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Předpokládám že takto levná myš bude mít rozlišení snímače asi jen 400dpi a to může v kombinaci s větším rozlišením monitoru znamenat že je nutné pro přesun kurzoru přes celou obrazovku ujet s myší poměrně velkou vzdálenost.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

ta myš má 800dpi.k tomu bylo cd,tak jsem zkusil nainstalovat nějaký drivery a tam jsem nastavil větší rychlost a už to docela jde,ale ve hře je to pořád pomalý.než se otočím je po mě
MK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MK »

A co jsi měl předtím za myš?
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

doted jsem používal tuhle a jsem spokojej,akorát jsem chtěl víc tlačitek kvůli hrám

http://www.alza.cz/mys-genius-netscroll ... d59450.htm
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

gotti píše:ta myš má 800dpi.k tomu bylo cd,tak jsem zkusil nainstalovat nějaký drivery a tam jsem nastavil větší rychlost a už to docela jde,ale ve hře je to pořád pomalý.než se otočím je po mě
a co takhle si ve hre nastavit vetsi citlivost, je vcelku jasne ze nastaveni ve hre nemuze byt dobre pro vsechny mozne kombinace HW na svete
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“