GENIUS SW 5.1 HF 5000 problem zo zvukom

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mateovic
Nováček
Nováček

GENIUS SW 5.1 HF 5000 problem zo zvukom

Příspěvek od mateovic »

Takze mam nasledovny problem...
Repro su neposkodene, dobre zapojene a hraju kvalitne. Ale ked vypnem PC a znovu zapnem tak pri spusteni hudby zacnu repro chrcat a zvuk je nepocuvatelny... nepomoze ani vypnutie repro... pomoze iba vybratie a nasledovne zasunutie konektorov, ktore su pripojene vzadu na integrovanej zvukovke. Pripojene to mam pomocou pribaleneho AC3 kablu. Doska ASUS M2V K8T890. Ovladace Realtek HD v. 5.10.00.5247; zvukovy kodek ALC660. Nerobi mi problem pri kazdom zapnuti pc to odpojit a znovu zapojit, ale isto existuje nejake riesenie :? ako to napravit... po nasledovnom zapojeni idu repro v absolutnej pohode, bez ziadnych problemov. Mna napada len chybna integrovana zvukovka, ael keby je chybna tak by asi nesla vobec.. noo neviem. Vopred Dakujem za kazdu radu...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

vidím to na zvukovku. zkusil bych repráky s jinými zdroji ale zvukovka může bejt podělaná jen napůl.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
mateovic
Nováček
Nováček

Příspěvek od mateovic »

crashPC píše:vidím to na zvukovku. zkusil bych repráky s jinými zdroji ale zvukovka může bejt podělaná jen napůl.
skusal som to s pm3 playerom a ziadny problem... zozniem si daku inu zvukovku a skusim ot este s tym.. potom dam vediet ci to slo :wink:
mateovic
Nováček
Nováček

Příspěvek od mateovic »

crashPC píše:vidím to na zvukovku. zkusil bych repráky s jinými zdroji ale zvukovka může bejt podělaná jen napůl.
skusal som to s pm3 playerom a ziadny problem... zozniem si daku inu zvukovku a skusim ot este s tym.. potom dam vediet ci to slo :wink:
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

zkus do te zvukovky zapojit třeba sluchatka,bednama to určitě nebude.
Naposledy upravil(a) Sicco2 dne ned 13. led 2008, 11:41, celkem upraveno 1 x.
mateovic
Nováček
Nováček

Příspěvek od mateovic »

takze problem je vyrieseny :P :-D ani sam neviem ako som to spravil... :lol: pohral som sa s tymi nastaveniami a zrazu to uz ide. aj tak dakujem za rady... 8-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“