Problem s připojenim na TV ati radeon x1950Pro 512MB
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Rudla43
- Nováček

Problem s připojenim na TV ati radeon x1950Pro 512MB
Dobrý den, zakoupil jsem si tuto grafickou kartu Sapphire ATI Radeon x1950Pro 512MB, potřeboval bych ale poradit, mam problem ji připojit na TV přes S-video, ikdyž tuto funkci podporuje, v nastavení této grafické karty nelze detekovat televizi ani jakékoliv zobrazovací zařízení, předem děkuji za různé návrhy. PS: vše mám dobře zapojeno
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rudla43
- Nováček

Mno myslim, že jsou to drivery od atiny stahly z www.amd.com jinak z http://game.amd.com/us-en/drivers_catal ... radeonx-xp ATI Catalyst
takže mam zkusit asi stahnout drivery od http://www.sapphiretech.com/ce/ ?
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rudla43
- Nováček

Od Ati mam nainstalovanou verzi 7.12 Catalyst, ale drivery od Sapphiry nabýzejí jen 7.11, jinak v nastavení Control center je Možnosti zobrazovacího zařízení, tam dam vynutit připojení TV, pak vlezu do správce zobrazovacích zařízení a v kolonce Aktuálně deaktivovaná připojená zobrazovací zařízení se mi oběví šedě TV, ale nejde s ní nic dělat jak tam píšou, že na to mam kliknout pravym tlačítkem, zkrátka nic nejde ani když TV připojim k PC a dam Zjistit zobrazovací zařízení, tak to nic nenajde, přitom když jsem mel starší kartu Ati Radeon 9550 tam šlo vše bez problémů byla tam taky šedě TV, na ni jsem kliknul, přetáhnul do Hlavní pracovní plocha a v poho to šlo připojit na TV, ale tady u te Atiny mi to nejde, nechápu proč, vyzkouším drivery od Sapphiry a uvidim
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rudla43
- Nováček

- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
oki, ja sa na to odborne pozrem doma, vyskusam aj druhy radeon co mam od msi, a pozrem tie ovladace bo ja mam asus drivery lebo s official mi nechcel najst kartu. ale zaklad musi byt rovnaky.
Tak teda o vikendu
Tak teda o vikendu
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb