Mám MSI geForce 7950 GT... mam problem s hrami.. CoD4 se mi silene seka ikdyz to mam na nejmensi detaily. to same bylo s CoD2 ale uz to jelo vcelku ciste, ale u teto karty bych cekal ze to u CoD2 pojede este lepe...
Tuto teplotu mam ve windowsu pri zadnem hrani a mam zapnuty pouze prohlizec a nejake serepeticky pri praci s timdle topicem...
http://i12.tinypic.com/6oak2hh.jpg
Po hrani Cod4 se teplota vysplha az na 100C
nově: hned kdyz sem spustil Cod4 tak mi hra jela normalne... prave kdyz sem chtel zjistit tu teplotu kdy se mi prehriva az na 99C (GK) je tedy mozne reklamovat GF jen kvuli tomu, ze se mi prehriva? s jankackem sme to probirali a rikal ze to mam okamzite vratit, jenze ted kdyz sem to zkousle, hra jela normalne ... nechapu to fakt ..
tady je moje grafika a ten chladic jak vypadaji.
http://i7.tinypic.com/8fv1a2p.jpg
proste se mi to predtim sekalo a kdyz sem to zkusil o tyden pozdejc, hra bezela uplne normalne... na druhou stranu bych se ji taky rad zbavil.. ale nevim jak udelat aby se ta karta nejak odvarila nebo tak nejak .. rad bych si totis koupil novou Zotac 8800GT ale samozrejme na to nemam penize.. trosku je mi lkiti, ze sem za tu 7950Gt dal 7.200 a ten vykon je pro me docela nanic.. ikdyz mi CoD4 jede na full detaly a na 1024*768... hodne se prehriva, ze bych si o to mohl spalit prsty.. zatim sem na tom nezkousel crysis...
piste reakce... rad uvitam kazdy dobry napad/nazor ...
znova nově: grafika mela teplotu 115C
myslite si ze by mi to reklamovali? ikdyz se hry nesekaj? ma to Brutalnich 115C a myslim si ze ta grafika na to ze vydava plny vykon, tak vari slusne co myslite ?
GF 7950GT - vysoká teplota
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- TheOneTrancez
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

Prvně zkontroluj uchycení chladiče, zda dobře sedí. Případně znova podmáznou teplovodivou pastou. Zkus na nej sáhnout, zda je opravdu hodně teplý nebo ne.
Také by nebylo od věci zkontrolovat tu teplotu i v jiném softu, ať je jistota, že to neměří blbě.
Přesun z Reklamací a zák. + upraveny obrázky na odkazy
Také by nebylo od věci zkontrolovat tu teplotu i v jiném softu, ať je jistota, že to neměří blbě.
Přesun z Reklamací a zák. + upraveny obrázky na odkazy
Goldnoob team proud member!
- Caderom
- Začátečník