Na co hamachi ? Pres game lobby to jede paradne, založíš hru i jen pro znamy, zadnej problem. Nechapu duvod trapení se pres hamachi...SpeedyGT píše:Heh... s váma asi pařit nebudu, nevím, kdyžtak bych dal echo, ale spíš by mě zajímalo jestli se ti podařilo rozchodit CoH:OF po Hamachi? Normální CoH se mi povedlo, ale tento furt hlásí TimeOuty...![]()
Company of Heroes: Opposing Fronts
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nj, suhlas...cez hamachi je to zbytocne (jedine, ze nemas original)...v online lobby mas chat napr. Prahu a kazdy den tam byva dost ludi ... mozno tam najdes aj nekoho z foraSentenced píše: Na co hamachi ? Pres game lobby to jede paradne, založíš hru i jen pro znamy, zadnej problem. Nechapu duvod trapení se pres hamachi...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, já jsem tam denne ...
I když ne na tom chatu, to je fakt. Ted trochu googlim a hledam system rankování pri tech bitvách, nejak mi to uniká. Jsou tam lidi s 80+ vyhranyma zapasama a maj rank jako já pri nejakych 30 vitezstvích, divny.
I když ne na tom chatu, to je fakt. Ted trochu googlim a hledam system rankování pri tech bitvách, nejak mi to uniká. Jsou tam lidi s 80+ vyhranyma zapasama a maj rank jako já pri nejakych 30 vitezstvích, divny.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Sentenced píše:Jj, já jsem tam denne ...![]()
btw: mam celkom problemy so stabilitou pri skrimsih hre odkedy som pridal do OP cd key z povodnych COH.. hra z nicoho nic pande... fakt nevim, ci je chyba v PC (ale zas na oboch?) alebo v hre... OF mam original CZ a povodny coh som dostal ku grafike... takze by nemal byt problem.... navyse povodny coh behal bez problema...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Roman123
- Nováček

Dostal jsem tuhle hru ke grafarne Asus EAH3850/G/HTDI 256MB, PCI-E.Ale zaboha mi nejde rozchodit a ja nevim proc.Hra se nainstaluje bez problemu,ale kdyz ji chci spustit,tak to napise tohle
Aplikace nemohla byt spustena,protoze soucast faultrep.DLL nelze najit.Potize pravdepodobne odstranite opetovnou instalaci aplikace.
Nevite co to muze bejt? A co s tim.Dik
Aplikace nemohla byt spustena,protoze soucast faultrep.DLL nelze najit.Potize pravdepodobne odstranite opetovnou instalaci aplikace.
Nevite co to muze bejt? A co s tim.Dik
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
2 Roman123: skusk reinstal, pripadne stiahni z http://www.driverskit.com/dll/faultrep.dll/790.html
mozno to este moze byt nejaky HW problem, napr. s RAM
mozno to este moze byt nejaky HW problem, napr. s RAM
- Roman123
- Nováček

- Roman123
- Nováček

- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
hmm..to asi ne, na krabici je pisane, ze neni kompatibilna s integrovanymi VGA (aj ked min. je 64MB DX9 karta s PS1.1)... kamos to skusal na GMA950 a neslo mu tosheriff.wiggum píše:Zkoušel jste to někdo na GMA X3100?
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jackin
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že ofiko online pres Relic to tu asi opravdu moc lidí nehraje, co ?
Jinak osobně jsem to tenkrat taky instaloval (podle instrukcí) tak, že nejdřív šel datadisk a pak jen zadat číslo z původní verze ...
Jede to v pohode, akorat to občas ztratí spojení na Relic online, se stane.
Jinak osobně jsem to tenkrat taky instaloval (podle instrukcí) tak, že nejdřív šel datadisk a pak jen zadat číslo z původní verze ...
Jede to v pohode, akorat to občas ztratí spojení na Relic online, se stane.
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, o tom vím ale pokud se zahrne do instalace datadisk, tak je to na té X3100 nehratelné. Posun obrazovky = 1-2FPS, jinak se to jakž takž "hejbe."Sentenced píše: Jinak osobně jsem to tenkrat taky instaloval (podle instrukcí) tak, že nejdřív šel datadisk a pak jen zadat číslo z původní verze ...
Btw, možná je to specifická situace, ale myslím si že ani tak moc ne, spousta lidí je na kolejích etc... řekl bych, že není tak snadné tam dopravit počítač pokud není k dispozici auto. Mít tu lepší stůl, tak o tom uvažuju - 22" LCD apod, takhle je to vše kompromis na úkor komfortu
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, potřebuji poradit... dělám nějaký grafický testy apod, ale zjistil sem že u 8800GTS 640MB mi u kamoše nejde vypnout v týhle hře vsync. Všade jinde je to ok, FPS nad 75 v pohodě, ale jen v CoHOF ne. Nevíte kde je tahle volba zahrabaná? Ani v .ini apod sem nic nenašel... pls 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
A to chceš vypínat jen kvuli tem testům ?
Pač jinak je samozrejme nesmysl to vypínat, bez Vsync to vypadá opravdu tragicky, vicemene jako každá hra. V menu je na to ale položka.. Tak snad si ji jen neprehlidl nebo to nemas natvrdo v driverech.
Jinak by to Relicu nemuselo padat kazdej vecer kolem pul desaty, kdyz jsem uprostred bitvy
Ale jinak parada.
Pač jinak je samozrejme nesmysl to vypínat, bez Vsync to vypadá opravdu tragicky, vicemene jako každá hra. V menu je na to ale položka.. Tak snad si ji jen neprehlidl nebo to nemas natvrdo v driverech.
Jinak by to Relicu nemuselo padat kazdej vecer kolem pul desaty, kdyz jsem uprostred bitvy
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj jen kvůli testům. Dělám pomocí frapsu grafy (průběhy) a zrovna nepotřebuju aby to tam bylo na 75 ořízlý 
Jinak já nevím jestli sem slepej, ale doma to v CoHOF taky nemám... takže mu to budu muset na chvíli nastavit natvrdo v driverech....
Ale i tak dík
Jinak já nevím jestli sem slepej, ale doma to v CoHOF taky nemám... takže mu to budu muset na chvíli nastavit natvrdo v driverech....
Ale i tak dík
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jsem tam jako Sentenced13 ... nehraju online dlouho, byl jsem zastance klidnyho skirmu, ale ono je dost dobry davat comp stomp, takze to hraju i online.
2Speedy: Tak to tak nech, aspon tam bude v grafu krasne videt kolik času to jede na svym maximu, tak jak to má jet
2Speedy: Tak to tak nech, aspon tam bude v grafu krasne videt kolik času to jede na svym maximu, tak jak to má jet
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale uznej sám že na tom grafu toho moc vidět není.
(tenhle test je zatím jen zkušební, sestavy s kartama jsou stejný, akorát 8800GTS 640 jede s E6320@3GHz a ta moje X1950GT s E6750@3,6Ghz..., ten svůj pak podtaktim na 3GHz aby to bylo co nejvíce objektivní. A ještě přibude graf 8800GTS G92)

//Tak je to ok, paramter -novsync faka
dík
(tenhle test je zatím jen zkušební, sestavy s kartama jsou stejný, akorát 8800GTS 640 jede s E6320@3GHz a ta moje X1950GT s E6750@3,6Ghz..., ten svůj pak podtaktim na 3GHz aby to bylo co nejvíce objektivní. A ještě přibude graf 8800GTS G92)

//Tak je to ok, paramter -novsync faka