Asus P5W DH Deluxe (775, 975X + ICH7R)

Základní desky firmy Asus.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
OndraC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OndraC »

Nějak mi nefunguje Wi-Fi, vše mám nastaveno ale PDAčko se nechce připojit - HTC TyTN.
Neví jak to opravit ??
raptor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raptor »

Jaký u této desky používáte bios pro CPU E6750? Nahrál jsem tam bios 2206, protože jsem tam měl 1707. Nyní jsem dal do PC CPU E6750 a jde mi max. na 3,0GHz. Zdá se mi to nějak málo. Že by špatný kus? Dá se u této desky, když je fsb přes 400 měnit dělička?
CPU: E6750@3,6GHz + WB, MB: ASUS P5K-E RAM: 2x1GB GEIL DDR2 800 GPU: SAPPHIRE HD2900XT 512MB+WB, HDD: WD250KS SATA II | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Case: CoolerMaster Centurion 530 2x 120mm Fan, DVD: Pioneer DVR 212, LCD: 19" EIZO 1910AS
raptor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raptor »

Tady již nikdo nepoužívá tuto desku?
CPU: E6750@3,6GHz + WB, MB: ASUS P5K-E RAM: 2x1GB GEIL DDR2 800 GPU: SAPPHIRE HD2900XT 512MB+WB, HDD: WD250KS SATA II | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Case: CoolerMaster Centurion 530 2x 120mm Fan, DVD: Pioneer DVR 212, LCD: 19" EIZO 1910AS
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

raptor píše:Jaký u této desky používáte bios pro CPU E6750? Nahrál jsem tam bios 2206, protože jsem tam měl 1707. Nyní jsem dal do PC CPU E6750 a jde mi max. na 3,0GHz. Zdá se mi to nějak málo. Že by špatný kus? Dá se u této desky, když je fsb přes 400 měnit dělička?
Doporucuji si precist poradne clanek na PCT ohledne tehle desky myslim ze u FSB nad 400 nezvaldne a bylo by potreba voltmod ted si nejsem jisty a tuhle desku pouziva jeste dost lidi vcetne me..BIOS si hod posledni betu ze stranek ASUS :wink:
romanx
Nováček
Nováček

Enhanced C1 Control na Disabled

Příspěvek od romanx »

Zdravim, prosim poradte jak dat u tehle desky polozku v Biosu - Enhanced C1 Control na Disabled.

At delam co delam porad tam mam jen volbu AUTO.

Potrebuji zvednout napeti na procesoru a dokud nezakazu tyhle polozky

"Enhanced C1 Control"
"CPU Internal Thermal Control"
"Intel Speed step Technology"

tak porad bude jen volba Cpu Vcore jen na AUTO.

Diky moc

TAK UZ JSEM SI PORADIL :)

Takova kravina musite vypnout HW Monitor ... pak uz to jede jak ma.
KillerShot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KillerShot »

Potrebuju na tuhle desku pripojit dalsi USB ale oba dva uz ma plne jakou mam moznost vyresit tento problem?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..na stránkách ASUSu je nový BETA BIOS 2302 ke stažení, zkoušel ho už někdo? Jestli ne, nevadí, večer ho chci zkusit..
Jinak odsud ho můžete stáhnout taky, hodil jsem ho na www.uloz.cz - http://www.uloz.cz/show/file/31869-P5W- ... e-2302.zip
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..Nevím jestli to dělá deska, ale při přechodu na nový BETA BIOS v2302 se mi stává jedna zvláštní věc: PC mám zapojené v přepěťové ochraně včetně záložního zdroje, jakmile sepnu spínač na přepěťové ochraně, tak se automaticky spustí PC - samo od sebe, anichž bych zmáčkl tlačítko POWER, začalo to dělat jen od té doby nahrání posledního BIOSu, ne že by mi to nějak moc vadilo, ale je to divný no..

Uvidíme co na to řekne až vyjde další BIOS :) Problémy s int. zvuk. kartou přetrvávají - ať nastavím na DISABLED jak chci, tak se stejně přepne po restartu zase zpět na ENABLED - tohle jsem už vyřešil tím, že ji mám v systému zakázanou :oops:

Jinak vše ostatní funguje zcela bez problémů, pořád je na téhle desce zkurv*ná dělička kůli OC, ale tohle asi už žádný BIOS nezpraví :( ..
OndraC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OndraC »

Nový BIOS 2302
GamerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GamerCZ »

kotas píše:
GamerCZ píše:Zdravím všechny ja jsem s novym beta biosem spokojený žádné problemy se zvukem po restartu nemám mě to vždy po restartu zůstava na disabled :wink:
A co používáš za zvukovou kartu?
Já používám stařičkou Sound Blaster Live 5.1! 8-)
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

co kus to original je zajimave ze s touto deskou ma nekdo takove problemy a nekdo zase uplne jine :-D
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

GamerCZ píše:
kotas píše: A co používáš za zvukovou kartu?
Já používám stařičkou Sound Blaster Live 5.1! 8-)
To nechápu, mě se to stejně přepne po každém restartu zpět na ENABLED a navíc mě trápí to samovolné zapínání PC jen při sepnutí mé přepěťové ochrany :?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Na stránkách ASUS je k dispozici nový BIOS v2403 :) , ještě jsem ho nezkoušel, až bude čas, vyzkouším a poreferuji :wink:

//EDIT:
tak zatím nejlepší BIOS, pracuje rychleji, záložka Power Options se načte okamžitě a to hlavní: zmizeli problémy s int. zvuk. kartou - kdy zůstávala po nastavení na DISABLED po restartu pořád na ENABLED :) ještě se chystám vyzkoušet děličky pamětí - jestli doznali konečně nějakého zlepšení a jsou už konečně použitelné..
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Všem doporučuji nový bios 2403, ještě jsem nezkoušel pohrát si s děličkou pamětí..
..potřebuji poradit, měl bych možnost sehnat totožnou VGA X1950PRO od Sapphire a potřebuji vědět, jestli by mi jely obě dvě bez problému v CROSSFIRE, ve specifikacích je napsáno, že by to jít mělo, zkoušel to někdo?..

- 2 x PCI-E x 16 / 2 x PCI-E x 1/ 3 x PCI
- Podpora grafických karet ATI CrossFire
2x X1950PRO 256MB DDR3 v CROSSFIRE, pojede to?
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

tak ja si ted hraji s dalsim BIOSEm v rade P5W-DH-ASUS-Deluxe-2406

k sosnuti na ofic. FTP - ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/mb/socke ... %20Deluxe/
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3057 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Prerovak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Prerovak »

djstudio píše:tak ja si ted hraji s dalsim BIOSEm v rade P5W-DH-ASUS-Deluxe-2406

pls nemuzes mi ho ulozit nekam jinam? :( me z Asusu FTP nejde tahat....

diky moc (treba na rapidshare, bo uloz.cz... )
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Prerovak píše:
djstudio píše:tak ja si ted hraji s dalsim BIOSEm v rade P5W-DH-ASUS-Deluxe-2406

pls nemuzes mi ho ulozit nekam jinam? :( me z Asusu FTP nejde tahat....

diky moc (treba na rapidshare, bo uloz.cz... )
Tady ho máš: http://www.uloz.cz/show/file/36751-P5WDH2406.zip
Jinak já na něm jedu už taky :) zatím stejně super jako 2403 8)
Prerovak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Prerovak »

diky moc Kotasu....
Prerovak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Prerovak »

zdravim lidi :)

je pls mozny ze s touto deskou nejde muj E6600 (jeden z prvnich vyrobenych) vys jak na 3,2Ghz? :(

Nebo je na to nakej spesl postup? ja dam nacist optimalni konfiguraci biosu a zvednu FSB....
OndraC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OndraC »

Nový Bios 2503 a je i beta 2504.
Odpovědět

Zpět na „Asus“