AVI na DivX - MPEG1 Audio Codec Error - HELP ME!
- asus636
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
AVI na DivX - MPEG1 Audio Codec Error - HELP ME!
Dobrý den,mám malý problém s DivX Convertorem (www.divx.com).Převáděl jsem v něm film z AVI na DivX aby mi to sežral stolní DVD přehrávač a při 100% převodu se napsalo Failed a nšco na to že je chyba v MPEG1 Audio Codec a jakysi dalsi bla bla bla co si nepamatuji.Film je v 5.1 zvuku.Zkoušel jsem i malý tří minutový klip v klasickém Stereu a vypíše to při 100% stejnou hlášku a nic - soubor se nepřevede.Setkali jste se s tim někdo? Nebo máte jinny způsob jak převést AVI na DivX ? Díky za jakoukoliv radu.
Realita...hm,pěkný místo,ale žít bych tady nechtěl..
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: AVI na DivX - MPEG1 Audio Codec Error - HELP ME!
Avi je jen kontajner jaký format? A je blbost přece ti to při převodu do DivX hlasilo chybu v mpeg kodeku...!!!asus636 píše:Dobrý den,mám malý problém s DivX Convertorem (www.divx.com).Převáděl jsem v něm film z AVI na DivX aby mi to sežral stolní DVD přehrávač a při 100% převodu se napsalo Failed a nšco na to že je chyba v MPEG1 Audio Codec a jakysi dalsi bla bla bla co si nepamatuji.Film je v 5.1 zvuku.Zkoušel jsem i malý tří minutový klip v klasickém Stereu a vypíše to při 100% stejnou hlášku a nic - soubor se nepřevede.Setkali jste se s tim někdo? Nebo máte jinny způsob jak převést AVI na DivX ? Díky za jakoukoliv radu.
Tak dej vedet co to je za formát! asi máš konflikt v kodecích což je dost časte vetsinou to dělají kodeck packy jako allin, k-lite apod...
- asus636
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Missing Codec
Tak píše to tohle:
Missing Codec
The DivX Converter cannot encode the input file because it is missing the MPEG1 Audio Codec.
Tak co s tim ?
Missing Codec
The DivX Converter cannot encode the input file because it is missing the MPEG1 Audio Codec.
Tak co s tim ?
Realita...hm,pěkný místo,ale žít bych tady nechtěl..
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Missing Codec
Co je ten soubor??? Načti to do GS spotu! POtřebujem formát....asus636 píše:Tak píše to tohle:
Missing Codec
Tak co s tim ?
Píše ti to že to postrádá Mpeg1 ale nechápu proč když koduješ do Divx, no posti sem co píše GSspot...
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Stahnout a spustit podle navodu:
http://support.divx.com/cgi-bin/divx.cf ... faqid=2396
http://support.divx.com/cgi-bin/divx.cf ... faqid=2396
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to docela i chápu, prostě k DivX videu přivaří mp2/3 audio a lupne do AVI konťáku...Dzin píše:Píše ti to že to postrádá Mpeg1 ale nechápu proč když koduješ do Divx, no posti sem co píše GSspot...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- NobodyLovesMe
- Začátečník

Já taky nechápu,kde je problém,u Divx videa může být zvukv jakémkoliv formátu.Stáhni si kodeky.Malá nápověda:chybí ti MPEG1 audio kodek
//doporučuji použít toto: http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm
//doporučuji použít toto: http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je to teda kravina k DivX hodit audio v tomto formátu...jde to ale logicky to je kravina!Trinom píše:Já to docela i chápu, prostě k DivX videu přivaří mp2/3 audio a lupne do AVI konťáku...Dzin píše:Píše ti to že to postrádá Mpeg1 ale nechápu proč když koduješ do Divx, no posti sem co píše GSspot...
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Cože?Divx+MP3 je docela běžná kombinace.Dzin píše:Hlavně je to teda kravina k DivX hodit audio v tomto formátu...jde to ale logicky to je kravina!Trinom píše:Já to docela i chápu, prostě k DivX videu přivaří mp2/3 audio a lupne do AVI konťáku...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
To jo MP3, ale ne mpeg1 audio formát přece.NobodyLovesMe píše:
Cože?Divx+MP3 je docela běžná kombinace.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Ale stále se to značí jako MPEG-1 (layer III značí MP3,layerII MP2,layer I MP1).Jaký MPEG-1 kodek to je nám uživatel neřekl .Klidně to může být MP3.Dzin píše:To jo MP3, ale ne mpeg1 audio formát přece.NobodyLovesMe píše:
Cože?Divx+MP3 je docela běžná kombinace.
http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG-1
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: