Neaktualizuje se NOD32

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
likc
Začátečník
Začátečník

Neaktualizuje se NOD32

Příspěvek od likc »

Zdravim. Z niceho nic se mi prestal aktualizovat NOD. Mam posledni databazi 2759 a aktualni na strankach eset je 2777. Kdyz dam zaktualizovat rucne, tak mi napise, ze je aktualni. Je trosku zvlastni, ze posledni aktualizace je 1.1. ale ne z pulnoci. :) Nestalo se to nekomu? Jak to vyresit? Dik.
FW to nedela.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Jo, taky mi to začal dělat, poslední sem měl 2560 z 2.1.2008. Jak to vyřešit fakt netušim, já ho prostě odinstaloval :roll:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Posl. aktualizaci mám, zaktualizovala se při startu Windows bez problému.

http://www.eset.cz/podpora/aktualizacia-2778?lng=cz .

Žádný problém jsem - jako držitel licence - nezaznamenal, možná, že byl ale problém u zkušebních verzí (tedy na straně aktualizačních serverů ESETu), popř. u nějakých "neoficiálních" verzí, tj. nelegálních instalacích NOD 32. Pokud odstříhávají uživatele nelegálních kopií, jen dobře..

edit: Popř. zavolat na českou podporu ESETu, pokud máte trial nebo řádnou licenci, nemáte se čeho bát :).
show must go on..
future
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od future »

shadow píše:Posl. aktualizaci mám, zaktualizovala se při startu Windows bez problému.

http://www.eset.cz/podpora/aktualizacia-2778?lng=cz .

Žádný problém jsem - jako držitel licence - nezaznamenal, možná, že byl ale problém u zkušebních verzí (tedy na straně aktualizačních serverů ESETu), popř. u nějakých "neoficiálních" verzí, tj. nelegálních instalacích NOD 32. Pokud odstříhávají uživatele nelegálních kopií, jen dobře..

edit: Popř. zavolat na českou podporu ESETu, pokud máte trial nebo řádnou licenci, nemáte se čeho bát :).
jj..s tim bych souhlasi. Jsem taky drzitelem licence a vubec zadny problem...
A treba kombinace s firewallem, antispamem...za cca 2300 na dva roky...to je za pusu.. :wink:
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Ja mam nod oficialne. Z nejakeho duvodu, jak to samo prestalo chodit, tak to zase zaclo. Nemel jsem cas to resit a najednou zaktualizovano. :-D
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“