ATi Catalyst 7.12

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Weber píše:Nechápu proč sem píšete příspěvky, když neuvedete svoji sestavu.
Pro Ty, kteří mají problémy absolutně nicneříkající údaj.
To bylo na koho ?
Weber
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weber »

To rostaxx: na všechny, kteří neuvedli to co pravděpodobně ovlivňuje funkčnost/nefunkčnost driverů tzn. asi grafika + PCI-E, AGP, chipset, Win XP/Vista, možná NETFramework v.xy, atd.

Já osobně problém nemám (HD2600XT AGP, nforce 2, WXP SP2).
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Weber píše:To rostaxx: na všechny, kteří neuvedli to co pravděpodobně ovlivňuje funkčnost/nefunkčnost driverů tzn. asi grafika + PCI-E, AGP, chipset, Win XP/Vista, možná NETFramework v.xy, atd.

Já osobně problém nemám (HD2600XT AGP, nforce 2, WXP SP2).
Takze na mne ne ...good
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmm na HD3870 taky hlásím místní problémy s barvama. :(

Na X1800Xl žádné problémy od dob 5.11.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Jen pro rozlišení: týká se ten problém ovladačů pro XP a/nebo pro Visty?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Surgical píše:Jen pro rozlišení: týká se ten problém ovladačů pro XP a/nebo pro Visty?
U mě XP.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

podle vseho co tady ctu tak mi vyplynulo, ze lidi s HD3850 problemy nemaji, totez plati pro 2900XT a PRO, a taky to nedela tem co instalovaly ovladace na cisty system. takze podle me je chyba v odinstalaci predeslych ovladacu.
jinak ja na tyhle ovladace kaslu CF nemam , WoC taky ne a 3Dmark 05 taky ne.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

chlupatej_zub píše:podle vseho co tady ctu tak mi vyplynulo, ze lidi s HD3850 problemy nemaji, totez plati pro 2900XT a PRO, a taky to nedela tem co instalovaly ovladace na cisty system. takze podle me je chyba v odinstalaci predeslych ovladacu.
jinak ja na tyhle ovladace kaslu CF nemam , WoC taky ne a 3Dmark 05 taky ne.

Tak špatnou odinstalací ovladačů to asi taky neni, páč už neznam lepší způsob než přes Driver Cleaner v nouzovym režimu. Zajímalo by mě, jestli se najde někdo, kdo nemá na HD3870 se 7.12 ovladačema problém v Opeře a Firefoxu (problém není v IE!) s barvou písma, když má nastavený Standard Font Smoothing (v nastavení Cleartype ani No Smoothing problém není!).
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Problém nemám ani v opeře ...
Battlefield
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Battlefield »

jsem dalsí kterému to taky dělá problémy s prebarvováním, cím to muze být, dost mě to sere, napřkíklad když mám okno v pozadí tak ta lista má nádech do ruzova!
Dost mě to štve...jak to mám vyřešit?
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
Battlefield
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Battlefield »

super problém v prebarvováním vyřešen..mrkněte sem je zde i pekný návod
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=123091
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

ono mozna kdyby ses koukl o par stranek zpet tak to tam nekde urcite bylo ... :)
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Battlefield píše:super problém v prebarvováním vyřešen..mrkněte sem je zde i pekný návod
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=123091
Bože, hlavně že o tom píšu přímo nad tebou a už se tu probíralo asi třikrát. To neni řešení problému, to je jeho obejití :)
rostaxx píše:Problém nemám ani v opeře ...
Ty taky nemáš HD3870 (a Windows XP):roll:
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Jn :-D ... som stastný člověk ...
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Oprava ovladacu

Příspěvek od xxsawer »

Vcera sem si prines domu Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP 512MB a po instalaci ovladacu nastaly presne problemy jak tady nekdo psal...barvy odkazu v prohlizecich se totalne rozdrvaly. Nekdo tady na foru psal, ze 3850 tenhle problem nema...tak ma :) Chyba je v ovladacich...Nedavno vysla verze 8.5 tak sem po ni hned sahnul, ale nesly nainstalovat...dostal sem hlasku "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit" Mozna to je tim, ze mam verzi pro AGP... Reseni bylo sosnout ovladace primo ze stranek Sapphire a hned nad nima byl i Hotfix, ktery resil vsechny problemy...
Jinak mam Win XP 32bit
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“