Přehled pamětí 2x2GB CL4 800Mhz do 5500,- s DPH

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
horzden
Nováček
Nováček

A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition 4-4-4-12

Příspěvek od horzden »

Takze veci se maji takto A-Data DIMM 4096MB (2x2GB) DDR II 800MHz Extreme Edition AD2800E002G CL4-4-4-12 nesezenete. kdo je ma mel stesti, ted uz nejsou nikde a pry nebudou. Jsou jen CL5-5-5-18 a ti stastnejsi maji CL5-5-5-12. Samozrejme za krapet jine ceny.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Taky sem se poptával a bylo mě řečeno že budou "snad" v půlce ledna!
Pappy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pappy »

kesi píše:V to doufám a jestli nebudou mít 4-4-4-12 tak jim je omlátím o hlavu! :-D Ale teď vážně http://www.okcomputers.cz/a-data-extrem ... x/d-62289/. Takže je to skutečně tak :wink: .A jak se tak dívám tak je mají "údajně skladem" a já na ně pořád čekám (obj. u Memorypark) :evil:
Ahoj...Po dobu co shanim tyto pameti si myslim,ze to byl vse cely chytak,protoze at na PCTuningu kliknete na jakykoliv odkaz Pameti A-Data 4GB kit s CL4 a v textu odkazu je CL4,tak vyskoci pameti A-Data s CL5.Existovali vubec opravdu s CL4 nebo to bylo jen klamny?Muze to doma nekdo project treba pres Everest?Budou jeste vubec?Treba v BGS Levi dostali v PO 4GB kity a uz nejsou a ted v PO bude dalsi varka,ale zjistoval jsem si pres Product managera ze maji CL5 tak CL4 vubec neverim ze existovali a navic nejsou ani na strankach A-Data.Je tam pouze 4GB kit s CL5 info..Jiny 4GB neni
horzden
Nováček
Nováček

Příspěvek od horzden »

Pappy píše:
kesi píše:V to doufám a jestli nebudou mít 4-4-4-12 tak jim je omlátím o hlavu! :-D Ale teď vážně http://www.okcomputers.cz/a-data-extrem ... x/d-62289/. Takže je to skutečně tak :wink: .A jak se tak dívám tak je mají "údajně skladem" a já na ně pořád čekám (obj. u Memorypark) :evil:
Ahoj...Po dobu co shanim tyto pameti si myslim,ze to byl vse cely chytak,protoze at na PCTuningu kliknete na jakykoliv odkaz Pameti A-Data 4GB kit s CL4 a v textu odkazu je CL4,tak vyskoci pameti A-Data s CL5.Existovali vubec opravdu s CL4 nebo to bylo jen klamny?Muze to doma nekdo project treba pres Everest?Budou jeste vubec?Treba v BGS Levi dostali v PO 4GB kity a uz nejsou a ted v PO bude dalsi varka,ale zjistoval jsem si pres Product managera ze maji CL5 tak CL4 vubec neverim ze existovali a navic nejsou ani na strankach A-Data.Je tam pouze 4GB kit s CL5 info..Jiny 4GB neni
Udajne byly A-Data 2x2GB CL4 ale bylo jich malo a to asi hodne malo. Ted nabizeji CL5-5-5-18 a CL5-5-5-12 (oba typy maji v memoryparku). Takze bud vzit ty druhe nebo jine CL4 o kapacite 4GB treba Patriot, G.Skill. Ja jsem objednal ty A-Data jeste za tu lepsi cenu a uvidim.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Tak A-DATA 2×2GB 800Mhz CL4 jsou na poště!!!!!!! :-D :-D Ale dostanu se pro ně asi až v pátek, kvůli práci :(
horzden
Nováček
Nováček

Kde za kolik

Příspěvek od horzden »

kesi píše:Tak A-DATA 2×2GB 800Mhz CL4 jsou na poště!!!!!!! :-D :-D Ale dostanu se pro ně asi až v pátek, kvůli práci :(
A kde jsi je sehnal jestl ise mohu zeptat a za kolik ? Co vim ja tal CL4 neni. Diky
horzden
Nováček
Nováček

A-Data CL4

Příspěvek od horzden »

Nejak bych ti nechtel kazit radost, ale na http://www.okcomputers.cz/ ani na http://www.memorypark.cz/ rozhodne A-Data CL4 nemaji.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Nize je uvedene objednane zbozi

------------------------

- 4096 MB Kit, DDR2-800 (2x2 GB) CL4-4-4-12 Vitesta Extreme Edition (Mnozstvi: 1, Celkova cena: 3227.00)

------------------------

Doruceni a shrnuti

------------------------

Zpusob doruceni: Dobírka (Price: 125.00)

Celkova cena: 3352.00 /// a včera mě došlo upozornění že mám v Zábru poštovní zásilku za 3352.-Kč a protože sem nic jiného v poslední době neobjednával tak je to jasné, ne? :)
Od: info@memorypark.cz
Předmět: Dekujeme Vam za objednavku. Id Objednavky 2333 /// třeba je sami vyrobily :-D
horzden
Nováček
Nováček

Příspěvek od horzden »

kesi píše:Nize je uvedene objednane zbozi

------------------------

- 4096 MB Kit, DDR2-800 (2x2 GB) CL4-4-4-12 Vitesta Extreme Edition (Mnozstvi: 1, Celkova cena: 3227.00)

------------------------

Doruceni a shrnuti

------------------------

Zpusob doruceni: Dobírka (Price: 125.00)

Celkova cena: 3352.00 /// a včera mě došlo upozornění že mám v Zábru poštovní zásilku za 3352.-Kč a protože sem nic jiného v poslední době neobjednával tak je to jasné, ne? :)
Od: info@memorypark.cz
Předmět: Dekujeme Vam za objednavku. Id Objednavky 2333 /// třeba je sami vyrobily :-D
Cau, pisi ti to v tom mailu pekne, ale aby jsi nebyl po otevrni zklaman, jelikoz specifikace se zmenila na 5-5-5-12. Nerikam ze to tk musi byt, ale priklanel bych se k tomu. Me dosly z memoryparku vcera dvoje mel jsem objednane CL4 ale ty nejsou takze mam CL5-5-5-12. Zaplatis 3352,- s postou, to ja je mel levnejsi. :-) Tak ci onak jedny prodam. Pokud napises mail zaslu foto pameti.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Nabízeli mi CL5 ale odepsal sem jim že CL5 nechci a počkám si na CL4 které sem si objednal by mě fakt nasrali kdyby byly CL5! To by si to šupajdily zpátky! :x :evil:
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

Ma nekdo zkusenosti s temito Patriotama?? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51150

Meli by byt s Asus P5K Premium, C2D E8400....
horzden
Nováček
Nováček

Příspěvek od horzden »

kesi píše:Nabízeli mi CL5 ale odepsal sem jim že CL5 nechci a počkám si na CL4 které sem si objednal by mě fakt nasrali kdyby byly CL5! To by si to šupajdily zpátky! :x :evil:
Treba je budes mit, ty CL4 ale pote nechapu proc rikali me ze nejsou a nebudou. To by me nastvalo. Dalsi vec, podivej se na jejich stranky k tem pametem co tam pisi.
horzden
Nováček
Nováček

Příspěvek od horzden »

maslik píše:Ma nekdo zkusenosti s temito Patriotama?? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51150

Dal jsem nove tema, primo na tyhle pameti tak se tam podivej. Nicmene nevim jak na tom jsou s taktovanim.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

maslik píše:Ma nekdo zkusenosti s temito Patriotama?? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51150

Tak to vypadá hooodně dobře hlavně cena!
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

horzden píše:
kesi píše:. Dalsi vec, podivej se na jejich stranky k tem pametem co tam pisi.
Jestli budou fakt CL5 tak poletí zpátky do Ústí nebo odkud to přijelo a taky jim napíšu krásnej e-mail ozdobený pivní češtinou pak vezmu páčidlo a rozjedu se tam :twisted: Zítra to budu vědět na 100%pro, sakra až zítra.
horzden
Nováček
Nováček

Příspěvek od horzden »

kesi píše:
horzden píše: Jestli budou fakt CL5 tak poletí zpátky do Ústí nebo odkud to přijelo a taky jim napíšu krásnej e-mail ozdobený pivní češtinou pak vezmu páčidlo a rozjedu se tam :twisted: Zítra to budu vědět na 100%pro, sakra až zítra.
Cena Patriotu CL4 je pekna, to je bez debat, ale ma to hacek udajne nejdou na i965 a co se taktovani tyka, daji jen 830MHz. Zda je tomu opravdu tak to nevim.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

To je mi fuk, používám mód UNLINKED (nForce680) a taktovat 2×2GB RAM CL4 ani nemá smysl!(Holly)- Takže 800Mhz 4-4-4-12 2T mám jisté! :)
Edit: Čekám na odpověd od Mem.Park co mi to poslali jestli CL5 tak ať si je (až jim dojdou zpět) přeleští!!! :-D
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Tak abych byl aktuální z Mem.Park se stále jaksi nemají k odpovědi ! Co mě vlastě zaslaly ...čekám ale asi máš recht bude to CL5 a na to jim kašlu... :(
horzden
Nováček
Nováček

Příspěvek od horzden »

kesi píše:To je mi fuk, používám mód UNLINKED (nForce680) a taktovat 2×2GB RAM CL4 ani nemá smysl!(Holly)- Takže 800Mhz 4-4-4-12 2T mám jisté! :)
Edit: Čekám na odpověd od Mem.Park co mi to poslali jestli CL5 tak ať si je (až jim dojdou zpět) přeleští!!! :-D
Vzhledem k tomu že CL4 od A-Dat nejsou tak bych se priklánel k tomu ze poslali CL5. Musis koupit jinou znacku Patriot, Exceleram, G.Skill atd.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Máš tip?
Edit:něco co 100%pro bude!
Odpovědět

Zpět na „Paměti“