ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Podle mě je jedno jestli je teplota např. HDD 30 nebo 55°C, na funkci NB se to neprojeví, hlavní nešvar je při hraní her, kdy se při teplotě GPU nad 95°C začne hra zasekávat. nevíte někdo přoč neustále pulsuje vytížení procesoru z nuly na cca 30 % ?Díky
Jur@j
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jur@j »

asysman píše:Podle mě je jedno jestli je teplota např. HDD 30 nebo 55°C, na funkci NB se to neprojeví, hlavní nešvar je při hraní her, kdy se při teplotě GPU nad 95°C začne hra zasekávat. nevíte někdo přoč neustále pulsuje vytížení procesoru z nuly na cca 30 % ?Díky
Mě by spíš zajímalo, jestli už někdo provedl úpravu na GPU pomocí té pasty, jak tady někdo popisoval...Tedy myslím někoho dalšího kromě toho autora...Zajímám se o konkrétní čísla, pač bych to pak taky provedl, pokud by to stálo za to...
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

No já se na tu úpravu taky chystám, ale nejdřív musím počkat až budu mít novou klávesnici abych to zatáhl všechno najednou pač ji potřebuji vyměnit.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

tak opet mam notes na reklamaci tentokrat odesel prej disk

mel sem zaplej W3 koukal na film a instaloval CoD4 a nejak to ten smejd neustal potrebuju jeste jednu reklamacku at si muzu koupit to zatraceny Sony Vaio
NB:Acer Aspire V3 571G
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sin@le »

Ty jo do Sony bych nešel, na můj vkus sou docela drahý, kámoš má dva a CO MI ŘIKAL (neověřoval sem si ty informace) ale prej že tam nemá normální ramku která se dá teď koupit za "pár šupů" ale je tam nějakej paskvil co stojí 4 500 kč 1GB, nevim nevim, kdybych si měl vybírat znova tak buď zůstanu u Asusu nebo bych MOŽNÁ šel do MSI, ale nevim, to by bylo rozhodování ;)
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

chci se zeptat zda někdo dával novej HDD 7200ot má to cenu nebo je to stejné?
ASUS A6T AP017
Gaspoda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaspoda »

Tak uz jede taky na vylet na reklamaci. o restartu proste nenaskocil displej, kdo vi, co mu umrelo. Kazdopadne - jak dlouho jim to vetsinou tak trva? A kam to vlastne vozi?
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Gaspoda píše:Tak uz jede taky na vylet na reklamaci. o restartu proste nenaskocil displej, kdo vi, co mu umrelo. Kazdopadne - jak dlouho jim to vetsinou tak trva? A kam to vlastne vozi?
tenhle problem jsem taky mel, stacilo odsroubovat v zadu plastovou krytku a zamacknout konektor od displaje asi se casem uvolnuje.
Gaspoda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaspoda »

asysman píše:
Gaspoda píše:Tak uz jede taky na vylet na reklamaci. o restartu proste nenaskocil displej, kdo vi, co mu umrelo. Kazdopadne - jak dlouho jim to vetsinou tak trva? A kam to vlastne vozi?
tenhle problem jsem taky mel, stacilo odsroubovat v zadu plastovou krytku a zamacknout konektor od displaje asi se casem uvolnuje.
To bohuzel nevidim na takovou drobnost. Po par vterinach dochrousta disk a neozve se startujici Windows (zvuky jsou temer urcite zapnute nehlede na to, ze by disk chroustajici Windows pracoval dyl). Jen mam trochu strach, protoze jak jsem psal, mel jsem trochu nehodu s klavesnici - jogurt nakonec poskodil jen pravej shift a Fn, ale nemel jsem ho otevrenej, takze nevim. Snad i tohle nehodi na me...
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Gaspoda píše:
asysman píše: tenhle problem jsem taky mel, stacilo odsroubovat v zadu plastovou krytku a zamacknout konektor od displaje asi se casem uvolnuje.
To bohuzel nevidim na takovou drobnost. Po par vterinach dochrousta disk a neozve se startujici Windows (zvuky jsou temer urcite zapnute nehlede na to, ze by disk chroustajici Windows pracoval dyl). Jen mam trochu strach, protoze jak jsem psal, mel jsem trochu nehodu s klavesnici - jogurt nakonec poskodil jen pravej shift a Fn, ale nemel jsem ho otevrenej, takze nevim. Snad i tohle nehodi na me...
No hele, je to sice nelogický, ale mě taky nenaskočil žádný zvuk. Prostě jakoby NB nebyl schopen spustit systém, když nemůže zobrazit display.
Gaspoda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaspoda »

Tak jsem volal na Asus, notebook stale jeste na reklamaci a ceka se na novou desku. Toz jsem zvedavej, co se s tim provede
vladosft
Nováček
Nováček

GPU 101C

Příspěvek od vladosft »

Neni tomu ani mesiac co bol NB na reklamacke,(odisla zakladna doska.) a tak si idem po dlhej dobe zahrat a pozeram ze gamesa ide 30fps. a raz za 10s spadne fps na 0. to sa mi predtim nedialo. tak zmeram teplotu GPU a aha zrada objasnena
Obrázek
podotikam ze do navstevy servisu som mal teplotu max 89C ,ale zrejme bol technik akosi zaneprazdneni a nedal na chladice novu teplovodivu pastu. :( . stretol sa niekto s takimito vysokimi teplotmi? a CPU teraz ide max tak 81C.
R.y.m
Nováček
Nováček

nvidia Go6100

Příspěvek od R.y.m »

Zdravim, nedavno jsem si vsimnul v everestu UE verze 4.20 ze tenhle notas ma i integrovanou grafiku NV Go 6100, everestik mi pise ze je deaktivovana, ale napadla me myslenka, zda-li by ji nebylo mozne aktivovat a pak nasledne prepinat mezi ni a Go 7600, cimz by se zvysila vydrz baterie a snizila se i teplota notasu..pokud nekdo neco vykoumal, tak se muze pochlubit..
vladosft
Nováček
Nováček

Re: nvidia Go6100

Příspěvek od vladosft »

R.y.m píše:Zdravim, nedavno jsem si vsimnul v everestu UE verze 4.20 ze tenhle notas ma i integrovanou grafiku NV Go 6100, everestik mi pise ze je deaktivovana, ale napadla me myslenka, zda-li by ji nebylo mozne aktivovat a pak nasledne prepinat mezi ni a Go 7600, cimz by se zvysila vydrz baterie a snizila se i teplota notasu..pokud nekdo neco vykoumal, tak se muze pochlubit..
Nebolo to by museli v asuse naprogramovat do BIOSU. ako to ma napr. F3KA . ta grafika tam fakt je a je sucast chipsetu ale proste ju nemas sancu pouzit. iba ze by si si to sam naprogramoval 8)
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Re: GPU 101C

Příspěvek od Sin@le »

vladosft píše:...a nedal na chladice novu teplovodivu pastu...
Kamaráde, oni tam tu pastu vůbec nedávaj, to je na tom to nejsmutnější, hele stránku dozadu sem o tom psal a psal sem co mi i pomohlo, tak se tam zkus kouknout, od tý doby nemam problém ;-)
vladosft píše:Nebolo to by museli v asuse naprogramovat do BIOSU. ako to ma napr. F3KA . ta grafika tam fakt je a je sucast chipsetu ale proste ju nemas sancu pouzit. iba ze by si si to sam naprogramoval
To je škoda, a ještě větší škoda je že se do toho nikdo nepustil, někteří ruští bratři sou na tohle hodně dobrý

BTW: Použít BIOS z nějaký hoodně podobný základní desky by asi nešlo co :-([/quote]
vladosft
Nováček
Nováček

Příspěvek od vladosft »

Sin@le píše: BTW: Použít BIOS z nějaký hoodně podobný základní desky by asi nešlo co :-(
[/quote]určite nie je zatial len jeden model co to podporuje co ja viem a to F3KA. a aby ju islo pouzit by musel byt usposobeny aj HW tej dosky co urcite nieje. takze len SW to neporiesi . Ale zasa nato ze ta GK ma max spotr. 35W a CPU 31W +ostatn HW, to na tej baterke vydrzi ako tak tie 2h 30m pri filme. A teraz su natom NB neni omoc lepsie sice 8rada GF ma nizsiu spotrebu teda az na 8800M ta berie 35W :) a vykon trosku inde nez ta nasa 7600. Ale zasa vsade aby zrazili cenu cpu tie 6clankove baterie takze ta vydrz ziadna slava. Ono na bat zasa tolko nebivam takze to ma as tak nestve skor mi vadi ze ten NB na kolenach fakt huste vypeka.. a disk je v podstate stale nad 55st co je pre ten model co tam je vyrobcom deklarovana max bezpecna hodnota do ktorej garantuje zivotnost 5R cim vecsia tepl. tym klesa zivotnost. a max udava 65C a ja som uz mal aj 64 a islo by aj viac ale to som ho radsej dal rychlo schladiť az nechcipne. no nic mam uz 2 reklamacky (1, displ,MB,DVD, 2 DVD) tak sa snad este za ten polrok este daco postasti a ja dostanem kese s5 a kupim daaky HP pavilion (situ GK aby sa mi nezapekal do kolien 8-) ) az mam na pracu do skoly a domov desktop na gamesi a ostatne ,lebo ako som zistil NB z vykon, GK sa fakt neoplati :(
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sin@le »

No tak důvod už máš, ta grafika je důvod ;-) sám sem to takhle reklamoval
Gaspoda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaspoda »

Nuze od reklamace uplynulo pres 30 dni, v pondeli tam zavolam a doufam, ze budu mit prilezitost vybirat novej:o) Mate nejakej typ?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

taky mě čeká další už třetí reklamace a zase ta mechanika nečte a nečte
ASUS A6T AP017
T-y-g-r-i-k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-y-g-r-i-k »

Tak notes šel na reklamaci, vadný disk, mechanika, za 8 dní doma, vše vyměněno a HDD za Hitachi....tak uvidíme, jak to poběží...jinak co s penězma, já bych šel do Sony nebo do Fujitsu do něčeho menšího 8)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“