UPC (problem)

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Deexer
Začátečník
Začátečník

UPC (problem)

Příspěvek od Deexer »

Dobrej den chci se se zeptat ohlednte UPC internetu od 11.1 internetove pripojeni se radikalne spomalilo a to tak ze proste jako by ste vzali hadici a zmackli a tece min proste nemel sem zadenj reset modemu nebo neco takovyho ani po restartu pc proste pripraci najednou kelsnuti vykonu jinak zadny spywery nemam mam na to programy ktery to hlidaj a radci jsem to projizdel a trojana taky nepredpokladam ze by NOD32 pustil aniz by neco rval

Jinak na Upc sem psal nic neodpovedeli zatim a dovolat se tam neda

Taky jeste poznamka ze mam vykyv toho internetu v cera mi to zase jelo abnormalni rychlosti a dneska to mam zas jak slimouse

Tak bych se taky chtel zeptat jestli taky nemanekdo nejaky vykv iternetu nebo nejaky spomaleni co jase ptal kamose tak mu taky lidi s okoli rikali ze jim nefungovali nety vubec
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

muze byt zavada u upc...
nepretahl jsi fup ? (ted uz je tusim jen u 1, nebo 2 tarifu)
Deexer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deexer »

EE covece ja myslim ze mam snad i neomezenej transfer a i kdyb ne tak je to tarka na vylouceni pac ja sem ted posledni 2 msice nic moc nestahoval sem tam nejakou hudbu atd. ale urcite sem to nepresah
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

pockej co ti odpovi z podpory, bud meli technicke potize nebo ti to taky muze delat pc, ale kdyz rikas ze to pc neni....
Deexer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deexer »

a cim by to melo delat PC spywer nejakej? vir? ja mam vsechno opravdu cisty ale jestli wxistuje jeste neco lepsi necim cim to testnou tak si to poslechnu atd. ale pc samo sobe slape naprosto v pohode jiank asi jo nic jineho mi nezbyde si pockat nez mi napisou a jestli vubec cekam skoro uz tyden
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Deexer píše:a cim by to melo delat PC spywer nejakej? vir? ja mam vsechno opravdu cisty ale jestli wxistuje jeste neco lepsi necim cim to testnou tak si to poslechnu atd. ale pc samo sobe slape naprosto v pohode jiank asi jo nic jineho mi nezbyde si pockat nez mi napisou a jestli vubec cekam skoro uz tyden
napr. me to delalo spatne nastavene kerio :oops:
Deexer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deexer »

no a jen tak z niceho nic? :D proste ja sem v ten osudny den na netu a najednou DOWN od ty doby se muzu jit klouzat

jen tak pro zajimavost : DOWNLOAD: 80kbit a UPLOAD 128 :D:D coz je docela brutalni a bezkonkurencne sem v pr**** ted si uz neprehraju v zadny pripade video ani obrazek neotevru sem rad ze mi de seznam ale pokud se nic do patku nevyresi(stalo se to minuli patek) tak to odmitam platit a dojdu si k nim osobne na pobocku .) ( a ja se zarucim ze u me na 99% chyba neni a kdyz maj se starat oni od toho sou tam :) )
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“