8800GT - nejede

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Kotoucek
Nováček
Nováček

8800GT - nejede

Příspěvek od Kotoucek »

Zdravím všechny a prosím o radu.

Dnes jsem si donesl domu 8800GT od Leadteku a vyskytl se problém s tím, že mi nejdou nainstalovat žádné ovladače. Vyhodí mi to hlášku, že to nenašlo žadné ovladače kompatibilní s mým hardwarem. Dokonce i ty přibalené nejdou nainstalovat to zase vypíše, že to asi není Leadtek harware. Mám Windows XP Pro.

Předem děkuju za případné rady.

*Ps: Hodil jsem zpět puvodni grafarnu ta jede bez problému jen mi od té doby so jsem měl v casu 8800GT nejede internet..bráchovi ve stejné Lance ale jo. :(
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

vcera sem na tohodle leadteka instaloval 169.25 a v pohode
just me
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Ta předešlá grafika nebyla náhodou od ATI, pokud ano byla řádně odinstalována a vyčištěn systém od zbytků ovladačů?
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Kotoucek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kotoucek »

Ne ne..taky Nvidia. Ale problem je už vyřešen. Bylo to ovladačema. Měl jsem stažený nějaký porouchaný. Ty přibalený teda taky nefungovaly tak nevim proč je k tomu dávaj. Stáhl jsem ovladače od jinud (snad ty nejnovější) a už to jede krásně. Teď ještě upgradnout zbytek kompu páč moje AMD 3200+ to asi pěkně brzdí :-D
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“