Gigabyte 8600GT - zamrzá PC při požití internetu

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
t2001
Nováček
Nováček

Gigabyte 8600GT - zamrzá PC při požití internetu

Příspěvek od t2001 »

Nazdar, mam doma gigabyte 8600GT s GDDR3 256MB paměti. Karta se chová stabilně v jakékoliv hře a poskytuje vcelku dobré vysledky. Ovšem při přihlášení na internét (nezávisle na prohlížeči) má tendence zamrzávat a pc nakonec hodí chybovou hlášku - tzv. modrou smrt :)
Seskal se někdo s nečím podobným? děkuji
t2001
Nováček
Nováček

Příspěvek od t2001 »

ještě bych dodal že to celé je na zakladní desce ASUS s 2GB ram paměti
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co ta hláška píše ? Nehledal bych tady souvislost s grafikou. Přes co máš internet ? Zkoušel jsi jinou síťovku/Wi-Fi kartu/UBS modem (nebo přes co se připojuješ) ?

Ten problém začal po té, co jsi do PC dal novou grafiku a předtím to jelo ok ? Nehádá se něco o IRQ ?
Goldnoob team proud member!
t2001
Nováček
Nováček

Příspěvek od t2001 »

Ano, problémy nastali potom co byla vyměněna VGA. Jedná se o typickou modrou smrt, většinou je tam něco ve smyslu že soubor nvd něco zpusobil kritickou chybu.
PC je pripojeno do routeru, ktery je napojen na WiFi pripojení do internetu. Sitova karta je integrovana na desce, je to ASUS M2V (VIA K8T890)

Musim upozornit,že k zamrznuti a zminěné chybě nedochází pouze pri uzití prohlížeče, ale je to nejčastější. často dojde k pádu již po několika málo sekundách. Ovšem někdy běží prohlížeč i hodiny.
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

nemoze to byt pamatou? trosku to mozno bude zniet blbo ale kamarat menil grafu a v hrach modra smrst... s internetom tusim problem nemal a potom vyhodil jednu ramku a mal po probleme....
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
thorgim
Nováček
Nováček

Příspěvek od thorgim »

Tiež som teraz vymenil grafiku za Gainward 8600GT 236MB passive. Akonáhle nainštalujem ovládače, PC po čase zamrzne, treba ho reštartovat.
Skúšal som najnovsi 169.21, 163.71, 162.18, 158.22 a stále zamrza.Dal som odoslat aj chybove hlasenie pre microsoft, a vraj je chyba v ovladacoch grafiky. Neviete mi poradit nejaky ovladac, ktory spolahlivo funguje?
jezevec33
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezevec33 »

thorgim píše:Tiež som teraz vymenil grafiku za Gainward 8600GT 236MB passive. Akonáhle nainštalujem ovládače, PC po čase zamrzne, treba ho reštartovat.
Skúšal som najnovsi 169.21, 163.71, 162.18, 158.22 a stále zamrza.Dal som odoslat aj chybove hlasenie pre microsoft, a vraj je chyba v ovladacoch grafiky. Neviete mi poradit nejaky ovladac, ktory spolahlivo funguje?
Ten co byl ke grafě na CD.
AMD Opteron 1214@3000mhz-ATI Radeon 3870 X2-samsung 160Gb-gigabyte M55-S3-Artic cooling 550W
thorgim
Nováček
Nováček

Příspěvek od thorgim »

Aj tie som skúšal asi 6 krát, vždy zamrzne, funguje len keď je bez ovládačov. Asi ju budem reklamovať, má len týžden.
EDIT:
Pisal som do firmy co mo poslala kartu (Agem) odpovedali mi aby som ju skúsil na silnejšom zdroji 400-450W. Teraz mám Noname 350W, ale tahal mi v pohode 7600GT aj 6800GT. Tak neviem, mohol by pomôcť silnejší zdroj??

Grafika je pasív nemám žiadne prídavné chladenie, len otvorenú case, teplota bola max. 75 C, čo je normálne na tieto grafiky.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

350W by měl tuhle GK utáhnout, navíc otevření prohlížeče asi nezatíží systém víc než hraní her.

Nic mě jinak nenapadá.

Řekni, že jsi ji zkusil na silnějším a stále ten samý problém a reklamuj :)
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“