TV karta pomoc

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
krytero
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TV karta pomoc

Příspěvek od krytero »

Ahojte mam cerstvo kupenu AverTV Hybrid + FM pci a mam taky problem ze ked vsetko nainstalujem ako mam tak sa mi stane ze mam pekny obraz ale zvuk mi nejde asi na 2/3 kanalov je tam iba obraz a namieto zvuku sustanie a neviem co s tym :( som aj skusal ovladace reinstalovat ale nic nepomaha...
tak keby nahadou vedel niekto nejako poradit by som velmi vdacny dakujem
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Re: TV karta pomoc

Příspěvek od faugusztin »

krytero píše:Ahojte mam cerstvo kupenu AverTV Hybrid + FM pci a mam taky problem ze ked vsetko nainstalujem ako mam tak sa mi stane ze mam pekny obraz ale zvuk mi nejde asi na 2/3 kanalov je tam iba obraz a namieto zvuku sustanie a neviem co s tym :( som aj skusal ovladace reinstalovat ale nic nepomaha...
tak keby nahadou vedel niekto nejako poradit by som velmi vdacny dakujem
A mas vybranu na danych kanaloch spravnu zvukovu normu ? Ide o rozdiel medzi B/G a D/K, kde zvuk je u jedneho tusim o 1MHz dalej ako u druheho rezimu. Skus teda prepnut zvukovu normu a uvidis ci to pomoze alebo nie. Samozrejme hovorime o analogovej TV, u DVB-T nema sumenie co hladat.
DcSpeedi
Nováček
Nováček

Příspěvek od DcSpeedi »

abych nezákladal nové téma, na tv kartu musí byt nějaka zvláštní anténa nebo stačí pokojová pro normální tv ?
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

stačí normální, pro normální TV :)
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“