Stahni 0907(DOS) a dej si ho na flashku pri bootovani stikni CTRL+F2 myslim , tam mas primo ASUSackou utilitu pro flash biosu.Shoty píše:......
Nebo pres boot flashku nebo startovaci disketu.
Moderátor: Eddward
No zdrojem to take muze byt ale nerekl bych ze je to moc pravdepodobne ze by delali chyby jen pameti. Jedou ti tam aspon nejake pameti bez OC vporadku ?poluxtroj11 píše:Tak mám zpátky desku z reklamace,kde na nic nepřišli.Všechny paměti jim přešly goldmemory bez chyby.Já jsem osadil desku gaily 1066 2G a opět chyby v memtestu.No prostě radost s touhle deskou pracovat!Osobně vidím problém v napajení desky,už druha deska s cipsetem x38,které se nelíbí muj zdroj seasonic s12 500w.Nevím v čem jinem by měl být problém
no vidíš takl to neřeš .na vše mích pc co jsem zatím měl mi nikdy neprojel memtest a to jsem měl corsairy,geily,a-daty,transcenty a dále ani nevím snad všechny značky krom patriotek.když je to stabilní tak neřešitpoluxtroj11 píše:Tak nejeli mi žadné paměti bez chyb.Nastavení jsem zkoušel snad vše co jde.Je pravda že systém se tváři stabilně,zatím žadny vypadek,který bych přisoudil pamětem.Nevím co si mam myslet o těch testech,je to vše nějaké divné.Zkusim to ještě na jiném slabším zdroji a uvidíme.
to zní dobře mě poměrně štve že budu muset na mosfety koupit block když se tam ten XWB-01 nevleze.uvidíme no koupím jej a když se tam nevleze tak budu muset udělat to samé co ty.jinak díky že jsi na to upozornilqm-marko_cz píše:Ty bloky ze strikera(mosfety)mě pasujou akorát sem je otočil o 180 stupňů,rozteč je stejná jen je užší uspořádaní mosfetů a sou tam blízko kondíky viz fota http://www.instantgallery.cz/galerie/48 ... 10483.html
http://www.instantgallery.cz/galerie/48 ... 10563.html
a na chipsetech jiná rozteč šroubů.
vikez píše:Ahoj tak mam doma na vikend nekolik druhu pameti Ram ,dve ruzne grafiky a dalsi veci a vypada to ze maximus nema rad moje pameti Geil DDR2-800 CL4-4-4-12 GB6400UDC Ultra tak si dejte pozor pri nakupu desky jeke mate pameti ja asi pujdu prodat moje pameti Geil a koupim nejake
Corsair (4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 CL5-5-5-18 CORSAIR TWINX XMS2 DOMINATOR DHX BOX, EPP)
mate nekdo skusenost s temito pametmi na desce maximus at mam jistotu ze budou OK nebo prosim nejake doporucte diky
8.3.1.1010gonsa píše:Mam tuto desku a tento problem :http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=113771
Pouzivam Win XP SP2...
Jelikoz chci vyloucit chybu desky tak se chci zeptat jake jsou nejnovejsi ovladace pro disky (respektive pro chipset X38 ?)..
Na strankach intelu se clovek sice proklika k chipsetu X38 ale kdyz chce stihnout drivery k chipsetu tak mu to neda na vyber z moznosti pro X38 !!(coz me nemile prekvapuje)....Ale jen P35,G35 apod....Tak jsem to zkusil stahnou pro P35 a v readme bylo ze to je pro X38 (maji v tom trochu chaos)ale verze je znekdy z cervence a ma oznaceni 8.3.1.1009. Nevite jestli existuje novejsi ??
Na strankach Asusu jsou dokonce jeste starsi verze 8.3.0.1013.
Jelikoz potrebuji vyloucit hybu desky a potvrdit si nejspise chybu disku tak potrebuji vedet zda-li mam nainstalovane nejnovejsi drivery k teto desce...Jsou to 8.3.1.1009 ?
Pokud ne tak mi tady prosim hodte odkaz na nejnovejsi..Diky