Lidi, prosím pomocte mi, strašně moc to potřebuju, klidně bych objetoval svá data jen pro to abych měl aspoň vše ok a disk byl úplně prázdný jako při koupě. Hlavně prosím rychle, vim že tu jsou na PC mozky a vychytralý lidé, tak prosím pomozte mi, jako student jsem odkázanej na svůj notebook každej den, bez něj jsem vymydlenej
špatné obnovení systému
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- peet.$
- Nováček

-
špatné obnovení systému
zdravim, potřeboval bych od vás profíků strašně moc poradit, můj problém je takovýto : vlastním notebook HP Pavilion dv6000, k tomuto notebooku jsem nedostal žádný OS na CD nebo DVD, měl jsem na tom už předinstalovaný windows media center 2005, na disku D: je tzv. záloha toho systému, je to na obnovení toho počítače, ale notebook mi už několikrát spadl a tak jsem ho reinstaloval pomocí toho obnovení systému, ale teďka ten hlavní problém s kterym potřebuju od vás poradit, když jsem dnes udělal po dlouhé době obnovení systému (reinstalaci, jelikož byl notebook zavirovaný) tak se vše obnovilo naprosto stejně jako vždycky, ovšem do chvíle když mi naběhl systém a tam jsem měl svoje programy, který ovšem nešli spustit, jelikož se jenom tvářili že tam nejsou a přitom tam jakoby nebyly, ale o to by mi nešlo, do školy potřebuju jen pár programů a tak by mi nedělalo problém si je stáhnout, ovšem velký problém byl když jsem zjistil, že můj 85 GB HDD má volných 4.5 GB jako by mi tam věci před obnovením zůstali (před obnovením jsem měl v pc hodně hudby, videií a prací do školy) ale najednou jsem tam žádný data nenašel a když jsem se podival na vlastnosti disku C: tak se mi ukázala volná kapacita 4.5 GB, tak se tedy ptám, mam tam někde schovaný ty svoje dřívější data ? nebo to je "book" systému ? také když jsem chtěl naformátovat disk C: abych vše z něj odstranil, hodilo mě to chybu : Systém windows nemůže tuto jednotku naformátovat. Ukončete všechny diskové nástroje a jiné programy používající tuto jednotku a ověřte, není-li v jiném okně zobrazen obsah této jednotky. Poté formátování opakujte. přitom jsem neměl otevřený nic co by ukazovalo vlastnosti disku C: a ani tento počítač jsem kvůli tomu zavřel a zůstala mi jen tabulka pro naformátování.
Lidi, prosím pomocte mi, strašně moc to potřebuju, klidně bych objetoval svá data jen pro to abych měl aspoň vše ok a disk byl úplně prázdný jako při koupě. Hlavně prosím rychle, vim že tu jsou na PC mozky a vychytralý lidé, tak prosím pomozte mi, jako student jsem odkázanej na svůj notebook každej den, bez něj jsem vymydlenej
Naposledy upravil(a) peet.$ dne pon 21. led 2008, 15:42, celkem upraveno 4 x.
- Caderom
- Začátečník

Ten tvůj text je napsán docela nejasně, zkus to nějak upravit. Nezapomeň upravit taky název tématu.
Zkus si projít složky na Cčku a najít, jestli nějaká z nich není podezřele velká (přes pr.tl. / Vlastnosti), a pak ji případně otevři a postup v této složce opakuj ... . Třeba ten recovery systém původní data někam odsunuje.
Nemůžeš zformátovat disk C, když máš z disku C právě spuštěný systém.
Zkus si projít složky na Cčku a najít, jestli nějaká z nich není podezřele velká (přes pr.tl. / Vlastnosti), a pak ji případně otevři a postup v této složce opakuj ... . Třeba ten recovery systém původní data někam odsunuje.
Nemůžeš zformátovat disk C, když máš z disku C právě spuštěný systém.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

formatovat disk musis pri instalacii, nebudes si predsa pilit konar, na ktorom sedis.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.