Rozdělení na více částí
- Romi50
- Nováček
-
Rozdělení na více částí
Dobrý den,chci se zeptat,jestli neexistuje program který mi rozdělí data,například chci vypálit soubor který má 6.5 GB a je najednomDVD a ja si ho chci přepálit na normální DVD ale to má je 4.7 GB,tak potřebuju program který to rozdělí na 2 DVD,a software pujde nainstalovat.Omlouvám se jestli tady toto téma už je,ale nenašel jsem jej.
- NeverMind
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Romi
- Nováček
-
tak jinak,čistě teoreticky si chci vypálit hru,která ma 6.5 GB a je na jednom DVD,mě se na normálníDVD nevejde tak to musim napálit na dvě ,ale jak to potom z nich nainstalovat?protože když tam vložim 1.DVD tak se mi to bude chvili instalova ale pak to řekne že tomu chybí data.ovšem hovořím jen čistě teoreticky,jen teoreticky
- NeverMind
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- nebstr
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Nikdy sa neda polku inštalacii dat na jedno DVD a polku na druhe DVD, da sa to rozdelit cez napr. WinRar. Musi to bit vo formate ISO a jednu polku dat na jedno DVD a druhu polku na druhe DVD, A ked to bude chciet niekto hrat musi si oby dve DVD skopirovat do počítača. a spustit instalaciu cez Daemon Tools alebo Alcoholol 120%, kedy si boli takzvane rozdelovače setupu, Ale boli stym nehorazne problemy!. Toto je to najlepšie riešenie!.
DRZIM PALEC
PODOBNÝ PRIPAD MAŠ AJ TU.
![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)
PODOBNÝ PRIPAD MAŠ AJ TU
Kód: Vybrat vše
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=85878
Vytrimaj sa!.
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Warezaci uz nemaji ani na DVD Double Layer??? ![Box :box:](./images/smilies/box.gif)
![Box :box:](./images/smilies/box.gif)