Rozdělení na více částí

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Romi50
Nováček
Nováček

Rozdělení na více částí

Příspěvek od Romi50 »

Dobrý den,chci se zeptat,jestli neexistuje program který mi rozdělí data,například chci vypálit soubor který má 6.5 GB a je najednomDVD a ja si ho chci přepálit na normální DVD ale to má je 4.7 GB,tak potřebuju program který to rozdělí na 2 DVD,a software pujde nainstalovat.Omlouvám se jestli tady toto téma už je,ale nenašel jsem jej.
NeverMind
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeverMind »

no tak tohle by ti měl zvládnout WinRAR ... ;-)
Romi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Romi »

tak jinak,čistě teoreticky si chci vypálit hru,která ma 6.5 GB a je na jednom DVD,mě se na normálníDVD nevejde tak to musim napálit na dvě ,ale jak to potom z nich nainstalovat?protože když tam vložim 1.DVD tak se mi to bude chvili instalova ale pak to řekne že tomu chybí data.ovšem hovořím jen čistě teoreticky,jen teoreticky
NeverMind
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeverMind »

ok, takže předpokládám že tu teoretickou hru máš ve formátu .ISO :-D ...otevři to ve WinRARu a extrahuj na disk, potom vem část souborů co se Ti extrahovala, a vypal je na 1. DVD, zbytek vypal na 2. DVD ... potom obsah obou DVD zkopíruj do počítače, na kterej chceš instalovat a instalaci spusť z disku. :)
nebstr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nebstr »

Zdravím Nikdy sa neda polku inštalacii dat na jedno DVD a polku na druhe DVD, da sa to rozdelit cez napr. WinRar. Musi to bit vo formate ISO a jednu polku dat na jedno DVD a druhu polku na druhe DVD, A ked to bude chciet niekto hrat musi si oby dve DVD skopirovat do počítača. a spustit instalaciu cez Daemon Tools alebo Alcoholol 120%, kedy si boli takzvane rozdelovače setupu, Ale boli stym nehorazne problemy!. Toto je to najlepšie riešenie!. :wink: DRZIM PALEC
PODOBNÝ PRIPAD MAŠ AJ TU

Kód: Vybrat vše

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=85878
.
Vytrimaj sa!.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Warezaci uz nemaji ani na DVD Double Layer??? :box:
Odpovědět