Nejlepší reproduktory do 2500 kč :)
Moderátor: CageJ
- Mexxy
- Začátečník

-
Nejlepší reproduktory do 2500 kč :)
Chtěl bych se zeptat jaký reproduktory k pc by ste mi doporučili. Používal bych je především na hudbu (techno, disco ale i jiné). Cena by se měla pohybovat nejvise kolem 2500 kč. Diky za odpovedi 
- crashPC
- Mírně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji 2.1 kvůli basům
Doporučuji Logitech.
Doporučuji http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33964 nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49787
Doporučuji Logitech.
Doporučuji http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33964 nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49787
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- srna
- Středně pokročilý

- Zub
- Začátečník

-
a ja si zase myslim ze 5.1 genius home theatre jsou za ty penize jasnou volbou, s trosku lepsi zvukovkou a dobrym vyladenim basaku , ktery jak tu pise srna neni zrovna nejlepsi , moc duni a je to takovy az moc mastny a slany
ale da se to krasne sladit v ovladacich a pak je zvuk krasnej a diky zadnim repro a dlouhym kabelum si krasne ozvucis pokojicek
mel jsem je na chate a ozvucil jsem si celou chatu, dva pokoje, kuchyn i zahradu
ale to je uz mimo , ja bych vzal HT od geniusu
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já je mám a nejsem s nimi úplně spokojený. Naprosto nezvládají maximální výkon (už nad polovinou mají problémy), sub duní.chlupatej_zub píše:a ja si zase myslim ze 5.1 genius home theatre jsou za ty penize jasnou volbou, s trosku lepsi zvukovkou a dobrym vyladenim basaku , ktery jak tu pise srna neni zrovna nejlepsi , moc duni a je to takovy az moc mastny a slanyale da se to krasne sladit v ovladacich a pak je zvuk krasnej a diky zadnim repro a dlouhym kabelum si krasne ozvucis pokojicek
mel jsem je na chate a ozvucil jsem si celou chatu, dva pokoje, kuchyn i zahradu
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Zub
- Začátečník

-
jo ten sub je takovej dunivej , neni to to pravy ale za ty penize to hraje moc dobre. vem si ze treba nejaky 2.1 od logitechu nebo creative inspire v dany cenovy kategorii hrajou sice hezky , ale neozvuci ti mistnost tak jako HT, taky kdyz se daji na polovinu hlasitosti tak je slyset jasny zkresleni. ale diky vetsimu potencialnimu vykonu u HT to zkresleni prichazi pozdeji. jen vyzkousej jednu radu, nepouzivej zadny softwarovy ekvalizery, basy a vejsky si reguluj v creative suround mixeru, tedajestly ams zvukovku od creative, hlasitost nech softwarove nizko a vybud zesilovac v subwoferu, tak docilis nejmensiho zkresleni zvuku a i nahlas to to hraje krasne. kdyz si jeste pohrajes s potakem basu a das spis min nez vic, a zvednes basy ve zminovanem ekvalizeru tak finalni projej je za 2500 kc vic nez dostacujici.X-COM píše:Já je mám a nejsem s nimi úplně spokojený. Naprosto nezvládají maximální výkon (už nad polovinou mají problémy), sub duní.chlupatej_zub píše:a ja si zase myslim ze 5.1 genius home theatre jsou za ty penize jasnou volbou, s trosku lepsi zvukovkou a dobrym vyladenim basaku , ktery jak tu pise srna neni zrovna nejlepsi , moc duni a je to takovy az moc mastny a slanyale da se to krasne sladit v ovladacich a pak je zvuk krasnej a diky zadnim repro a dlouhym kabelum si krasne ozvucis pokojicek
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Žádný ekvalizér nepoužívám. SW hlasitost mám na druhou nejnižší. Díky tomu mám problém jen s duněním. Ale od takových reproduktorů ani víc neočekávám.chlupatej_zub píše:jo ten sub je takovej dunivej , neni to to pravy ale za ty penize to hraje moc dobre. vem si ze treba nejaky 2.1 od logitechu nebo creative inspire v dany cenovy kategorii hrajou sice hezky , ale neozvuci ti mistnost tak jako HT, taky kdyz se daji na polovinu hlasitosti tak je slyset jasny zkresleni. ale diky vetsimu potencialnimu vykonu u HT to zkresleni prichazi pozdeji. jen vyzkousej jednu radu, nepouzivej zadny softwarovy ekvalizery, basy a vejsky si reguluj v creative suround mixeru, tedajestly ams zvukovku od creative, hlasitost nech softwarove nizko a vybud zesilovac v subwoferu, tak docilis nejmensiho zkresleni zvuku a i nahlas to to hraje krasne. kdyz si jeste pohrajes s potakem basu a das spis min nez vic, a zvednes basy ve zminovanem ekvalizeru tak finalni projej je za 2500 kc vic nez dostacujici.
- Zub
- Začátečník

-
kdysy jsem na forum cetl navod jak se pridanim jednoho kondenzatoru zmirni duneni a basy pote jsou sytejsi. asi to bude i tady na foru jen v jiny rubrice.X-COM píše:Žádný ekvalizér nepoužívám. SW hlasitost mám na druhou nejnižší. Díky tomu mám problém jen s duněním. Ale od takových reproduktorů ani víc neočekávám.chlupatej_zub píše:jo ten sub je takovej dunivej , neni to to pravy ale za ty penize to hraje moc dobre. vem si ze treba nejaky 2.1 od logitechu nebo creative inspire v dany cenovy kategorii hrajou sice hezky , ale neozvuci ti mistnost tak jako HT, taky kdyz se daji na polovinu hlasitosti tak je slyset jasny zkresleni. ale diky vetsimu potencialnimu vykonu u HT to zkresleni prichazi pozdeji. jen vyzkousej jednu radu, nepouzivej zadny softwarovy ekvalizery, basy a vejsky si reguluj v creative suround mixeru, tedajestly ams zvukovku od creative, hlasitost nech softwarove nizko a vybud zesilovac v subwoferu, tak docilis nejmensiho zkresleni zvuku a i nahlas to to hraje krasne. kdyz si jeste pohrajes s potakem basu a das spis min nez vic, a zvednes basy ve zminovanem ekvalizeru tak finalni projej je za 2500 kc vic nez dostacujici.
- crashPC
- Mírně pokročilý

nevěř tomu. sice se s tim dá trošku hnout ale nečekej nápravu takovou že by se to nějak vyplatilo. jen vytloukání klínu klínem.
Naposledy upravil(a) crashPC dne úte 22. led 2008, 19:16, celkem upraveno 1 x.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Já bych vzal http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49785
Dají se sehnat i lehce pod 2000,otázka je,jak seriózní obchody to jsou.
Dálkáč je za tuhle cenu luxus
Na czechcomputer nalezneš i recenzi.Myslím,že to budou slušné repra za danou cenu a nabídnou dobrou užitnou hodnotu.
Dají se sehnat i lehce pod 2000,otázka je,jak seriózní obchody to jsou.
Dálkáč je za tuhle cenu luxus
Na czechcomputer nalezneš i recenzi.Myslím,že to budou slušné repra za danou cenu a nabídnou dobrou užitnou hodnotu.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- srna
- Středně pokročilý

- Zub
- Začátečník

-
to jo ale proste za ty penize si myslim ze nic lepsiho neni a za tim si stojim
i bez toho kondiku. a to ze mi rukama proslo hodne bedynek, i kdyz ten sub u HT neni nejlepsi porad je to mensi zlo nez vsechny 2.1 a to co tam nekdo uvadi vys ten odkaz , to myslis vazne? takovyhle bedynky ti ohlucej sotva koupelnu. sice krasne ale malou koupelnu. musi se vzit v potaz ze HT jsou ze dreva a pomerne kvalitne zpracovany. videl si vubec nekdy krabici od HT ? nebo drzel si v ruce sub? 
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

- Mexxy
- Začátečník

-
- Zub
- Začátečník

-
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sattero
- Začátečník

6x6m je velký prostor (36m2). Ozvučí ti to cokoli, pravda, ale s jakou kvalitou. Do 2500Kč jedině ty Geniusy, tady prostě není volba. Stereo ti tak velkou místnost u tak malých bedýnek v této cenové kategorii prostě neozvučí, nepokryjí zvukově místnost. Tady je výhoda těch 5.1 Geniusů, ozvučí ti líp prostor. Na hudbu to zrovna moc není, ale radši bych měl puštěnou muziku z celého 5.1 systému v tak velké místnosti než z 2.0 beden o velikosti 10*15*8cm 
Popravdě v kvalitních obchodech ti rovnou řeknou, že do tak velké místnosti radši sluchátka za 2500kč nebo kvalitní sloupy minimálně s cenou 12 000kč, zesíkem za 8 litříků atd.
Prostě a jednoduše... Nemáš více peněz? Kup Genius 5.1 HT 5000 (či jak se to menuje) a lepší 5.1 zvukovku.
Zvukovka:
Integrovaná ti prostě 5.1 nevykouzlí tak jak by mělo a natož nějak kvalitně. Kup nějakou zvukovku od Creative, není to sláva, ale lepší než rána integrovkou do oka.
Popravdě v kvalitních obchodech ti rovnou řeknou, že do tak velké místnosti radši sluchátka za 2500kč nebo kvalitní sloupy minimálně s cenou 12 000kč, zesíkem za 8 litříků atd.
Zvukovka:
Integrovaná ti prostě 5.1 nevykouzlí tak jak by mělo a natož nějak kvalitně. Kup nějakou zvukovku od Creative, není to sláva, ale lepší než rána integrovkou do oka.
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13