ProgramPro opakovanou změnu rychlosti ventilátorů(Speedfan?)

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Skim
Začátečník
Začátečník

ProgramPro opakovanou změnu rychlosti ventilátorů(Speedfan?)

Příspěvek od Skim »

Ahoj, potřeboval bych sehnat nějakou utilitku, co by uměla v pravidelných časových intervalech (třeba 5 minut) měnit rycholst větráku na CPU ve velikostních krocích, které ji definuje jiná aplikace (např. speedfan) - pozor nejde mi o termuregulaci (tu umí MSI corecenter, ale blbě a hlučně) a redukci zapojovat také nechci.. ač se to zdá neuvěřitelné, tak chladím pc v podpisu téměř pasivně nějakým noname větrákem, ale teplota konstatně 55 st. se mi zdá zbytečně moc (proto by se hodilo to občasné snížení.. a dělat růčo mě to nebaví..) zkrátka nějaký schedule manager kde by se definovalo, od kolika hodin do kolika se má točit jak rychle :-)
Dík moc
S.
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“