Norton Ghost 12

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Amos
Nováček
Nováček

Norton Ghost 12

Příspěvek od Amos »

Scháním návod nebo někoho kdo by byl schopen věnovat trochu času takové lamě jako jsem já :wink: Potřeboval bych vysvětlit jak udělat zálohu systému na přenosný disk.Díky
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Re: Norton Ghost 12

Příspěvek od BUBINO »

Mám tu návod, ktory som vlastnorucne napisal pred neakym casom, no je len na 9, tak vyskusajte.

BTW. Myslim si, ze je to celkom uzitocna pomocka, preto ak by moderatori mali zaujem, cakam postu :D

Perfektný program , ktory Vám obnový počítač za pár minut.
Norton Ghost 9.0 je software , ktorý zozálohuje údaje z HDD na CD , alebo na HDD a pri spadnutí , alebo neakej chybe , stačí systém obnoviť z CD na ktorom je vypalena záloha .

Stiahnite si Norton Ghost 9.0 TU . Ak nepojde , tak ho stiahnete TU. Zadajte email , na ktory Vám príde pošta v ktorej bude odkaz na download. Program nainštalujte .S prácou Vám može pomocť NÁVOD .
Keď budete mať program nainštalovaný , tak ho spustite.

Naskočí Vám takéto okno

Obrázek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na zálohu pokračujte označením Back Up Drivers

Obrázek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dokliknete sa na takéto tabuľky . Preklikajte ich NEXT

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dostanete sa do tohoto okna . Ak chcete uložiť zálohu na CD tak zvolíte CD-ROOM ak chcete uložiť zálohu na HDD tak, zvolíte LOCAL FILE a zálohu uložíte do adresárana kde nieje win .U vetšiny je označený ako D. Pokračujte NEXT .

Ak zálohujete systém na CD , tak pri spadnuti win ho stačí vložiť do mechaniky a preto , že je bootovacie sa nabootuje a obnový Vám systém zodňa , kedy bolo CD vytvorené. Ak si popritom robíte zálohu aj na HHD , tak ak obnovíte systém z CD tak je možné ho obnoviť ešte aj z HDD.

Moj tip. Každý 3. mesiac , si robte zálohu na CD a každý 2. týždeň , si robte zálohu na HDD .V prípade problémov nabootuje zo zálohy na CD a keď budete vo win , tak OS obnovte ešte z HDD. Je to rýchle a efektývne.

Upozornenie ! Záloha má viac ako 4 Gb , takže ju urobte nie na CD , ale na DVD. Je možné, že vás program vyzve na vloženia ďalšieho CD/DVD. V takom prípade plné CD/DVD z CD-Room vyberte, označte ako CD1 a vložte ďalšie ktoré bude označené ako CD2. Pri zálohe ich budete postupne vkladať od CD1.
Naposledy upravil(a) BUBINO dne pon 21. dub 2008, 21:23, celkem upraveno 3 x.
Amos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Amos »

Výbornej popis programu,mooc díky.To zvládne i lama jako já :wink:
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Nemas zac :wink:
Jarko01
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Norton Ghost 12

Příspěvek od Jarko01 »

trosku oneskorene ale nechcem vytvarat zbytocne novy thread.
navod je to fajn, len to DVD medium po vytvoreni nejak nechce bootovat. robil som tu zalohu na norton ghost 9. cim to je ze nechce bootovat?
Gigabyte EP35-DS3 rev. 2.1, iC2D E8400 @ 3.6GHz, Corsair XMS2 4GB RAM, ATi HD2400Pro, 24" Samsung 245B
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“