"Zmizelo" mě 35GB z hdd

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Bedas
Začátečník
Začátečník

"Zmizelo" mě 35GB z hdd

Příspěvek od Bedas »

zdravím. Chtěl jsem si rozdělit hdd, tak jsem šel do správce disku a vybral zmenšit svazek. Mám 465GB hdd, ale potřeboval jsem jen 35GB ukousnout. Tak jsem tam napsal 35000MB, ale napsalo to že prej K dokončení této operace není k dispozici dostatek místa na disku . Přitom tam mám 110Gb volných nebo jsem spíš měl. Tedka když dám vlastnosti toho hdd, tak mě to píše celková velikost 430GB ale ve správci disků je 465GB, tak kam se podělo těch 35GB co jsem si chtěl právě ukousnout?? A ještě to tedka píše že mám jen 75GB volnýho. Přitom žádnej oddíl se nevytvořil. Mám visty 64.
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
MajdyM
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajdyM »

zkus to udělat přes Partition magic, zrovna dneska sem taky rozděloval disk a naprosto bez problémů
Asus M2N68 Plus | AMD Phenom X4 9650 2,3Ghz | Ati HD5700 1024MB GDDR5 |2*1GB A-Data 667MHz | Hitachi P7K500 400GB
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Re: "Zmizelo" mě 35GB z hdd

Příspěvek od faugusztin »

Tu hlasku ti vypisalo kvoli Master File Table, ktory je vzdy na konci particie a znemoznuje zmensenie particie. Je nutne defragmentovat disk defragmentatorom, ktory umoznuje presun tohoto "suboru".
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“