a nahodil poslední fláky, videjko tady..
http://www.metacafe.com/watch/1058408/u ... s_ut3_hl2/
určite to není tak dokonalý jako v poslední době to řešení od alienwaru ale vtahuje to do děje suprově

Moderátor: Baneshee

Pěkný, akorát ta úhlopříčka určitě není 122cm (pokud nepočítám střední rámy). Úhlopříčky nemůžeš sčítat, to bys musel mít ty monitory 4 v konfiguraci 2x2. Tady ti jde úhlopříčka přes střed a ne přes roh.gigik píše:Dal jsem k sobě dvě 24" LCD takže vznikla plocha s úhlopříčkou 122cm

celkově lichý počet není k zahození, mnokajlik píše:vypadá to pěkně, ale na hraní 3d akce víc než nevhodně (jak už poznamenal Palec). Aji u C&C3, Flatoutu nebo Witchera by mě iritovalo mít screen rozdělenej napůl. Zato ty tři LCD by nebyly vůbec od věci

jo pak mi to taky došlo noCaderom píše:Pěkný, akorát ta úhlopříčka určitě není 122cm (pokud nepočítám střední rámy). Úhlopříčky nemůžeš sčítat, to bys musel mít ty monitory 4 v konfiguraci 2x2. Tady ti jde úhlopříčka přes střed a ne přes roh.gigik píše:Dal jsem k sobě dvě 24" LCD takže vznikla plocha s úhlopříčkou 122cm
Tohle vychází zhruba 43,5", tedy zhruba 110,5cm.

v nvidia ovladačích je možnost nastavení klonování, rozšíření plochy a roztažení plochy. ta 3.tí možnost roztáhne takto plochu. takže nabídka start je po spodní hraně obou monitorů. na práci je ale lepší to rozšíření plochybalaam píše:Pěkné. Můžu se zeptat, jak je řešeno to, že se obraz roztáhne na oba dva monitory? také mám dva monitory a mám to tak, že na jednom hraju a na druhém mám jen plochu. Je to přes nějaký program, nebo jaké nastavení? XP, nebo Vista?