nj,ale taky ji nyni nemas dostupnou pod 5kRadim Štěpanec píše:sranda, já nemám s 3870 žádné problémy, ať s dostupností, tak s funkcí
edit
sorry jsem slepej , no tesne pod 5k
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

nj,ale taky ji nyni nemas dostupnou pod 5kRadim Štěpanec píše:sranda, já nemám s 3870 žádné problémy, ať s dostupností, tak s funkcí

mozna zasahla i nvidieRadim Štěpanec píše:Nejspíše nebyla moc výdělečná

Proto se to menuje beta víš. Spíš mě pobavil přetrvávající problém s barvama na catalystech plus další problémy. Thread o 8.1 je toho plnejStratos píše:Jinak nevim kdo tu ma problemy s ovladacema po nedavnem skandalu podvadeni v CRYSIS a GEARS of WAR :ú (samy alfa betra pmega drivery aby se clovek bal to nainstalovat

pokud mas procesor typu AMD X2 kolem 3ghz tak se nevyplati priplacet na 8800GT. ROzdily ve vykonu sou v jendotkach par %. Najdou se hry ktere vice sedi nvidii jako LOST planet ale takove sou i hry pro ATI. Vyhoda HD3870 je ze ma v zakladu vybornej Stock chladic je tichej i ve 3D. Dale HD3870 nedoprovazi tolik problemů jako kolem 8800GT mrkni do sekce nvidie kde to lidi resej a ze jich neni malo.Ruka píše:Ahoj. Chci si nekdy pristi tyden taky koupit nejakou vykonnejsi grafiku. Vidim, ale ze doplneni chladice za neco tissiho me asi nemine. Doporucie mi neco mezi tema grafikama, tak do 6500,-?
A ma vubec cenu priplacet 1k,- za 8800 gt vuci te 3870?
Dekuji, Ruka.

Ešte raz, chladič na HD 3870 nieje o nič tichší v BURNe než chladič na 8800GT ... Netreba zabúdať, že na Radeone sa chladič poriadne prejavý až po nejakom čase v plnej záťaži. Osobne som skúšal obidve karty pri hraní Crysis, a hluk bol +- taký istý (tjst. ešte v celku v únosných medziach)Stratos píše:Vyhoda HD3870 je ze ma v zakladu vybornej Stock chladic je tichej i ve 3D.

nj ale 8800GT ti fouka ohratej vzduch primo do skrine vesmes na CPU coz neni moc idealni. A hlavne ty problemy se zamrzanim u 8800GT hodne lidi uz odradilo a presly ke konkurenci. Dostupnost HD3870 kolem ceny 5tis s DPH uz taky neni problem v czechu je maj stale skladem. Jinak me se otacky nezvysujou ani ve 3D diky tomu ze sem dal z boku skrine 12cm vetrak kterej nasava studenej vzduch z vne skrine primo ke grafikam.barco píše:Ešte raz, chladič na HD 3870 nieje o nič tichší v BURNe než chladič na 8800GT ... Netreba zabúdať, že na Radeone sa chladič poriadne prejavý až po nejakom čase v plnej záťaži. Osobne som skúšal obidve karty pri hraní Crysis, a hluk bol +- taký istý (tjst. ešte v celku v únosných medziach)Stratos píše:Vyhoda HD3870 je ze ma v zakladu vybornej Stock chladic je tichej i ve 3D.

Ohratej vzduch stoupa vzhuru jestly neznas pojmy z fyzikybusy píše:Stratos ty mas cpu pod grafikou ze ti nan ide ten teply vzduch z ventilatora? Odkozvat na mnoho stranovu problematiku s 8800GT kde si minimalne polovicu prispevkou poslal ty. alebo na statistiku ktora tam je. Myslim ze 95% stastnych majitelov karty (tym ktorym funguje) v zivote nenastivi podobny topic zato ho navstivi 70% tych ktorym nefunguje. cize ta statistika tam je o nicom.