mám meněí problém mám desku ASUS M2N-E nainstaluju win.. drivery... restartnu počítač a nenajede system ale nějake okno a tam je nějaký driver a něco s disketou mám tam na výběr muže mi to někdo trochu přiblížit a co přesně jde ?
//edit Wilik - presun z s939 desek
PROBLém
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- locki
- Začátečník

-
- Emer619
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- locki
- Začátečník

-
Re: PROBLém
Emer619 píše:mám meněí problém mám desku ASUS M2N-E nainstaluju win.. drivery... restartnu počítač a nenajede system ale nějake okno a tam je nějaký driver a něco s disketou mám tam na výběr muže mi to někdo trochu přiblížit a co přesně jde ?
jaky asi ?
MSI K9N SLI Platinum, Atlon X2 6000+, A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz , Sapphire X1950 PRO 512 MB, SB Audigy,CM Stacker
- Emer619
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PROBLém
omg před najetím windows mi najede něco podobnýho jako Bios ale dá se tam vybrat nějaký driver ale pak nevím co s nímlocki píše:Emer619 píše:mám meněí problém mám desku ASUS M2N-E nainstaluju win.. drivery... restartnu počítač a nenajede system ale nějake okno a tam je nějaký driver a něco s disketou mám tam na výběr muže mi to někdo trochu přiblížit a co přesně jde ?
jaky asi ?
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.
YES, WE HAVE *.* !!!
YES, WE HAVE *.* !!!
- locki
- Začátečník

-
- Emer619
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: