PROBLém

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROBLém

Příspěvek od Emer619 »

mám meněí problém mám desku ASUS M2N-E nainstaluju win.. drivery... restartnu počítač a nenajede system ale nějake okno a tam je nějaký driver a něco s disketou mám tam na výběr muže mi to někdo trochu přiblížit a co přesně jde ?

//edit Wilik - presun z s939 desek
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
locki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od locki »

co takhle precis FAQ ?
a priste chlape hledej vse je tu uz popsano a 10x vyreseno jako okno jaky driver ? popis to kdyztak poradne ...
MSI K9N SLI Platinum, Atlon X2 6000+, A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz , Sapphire X1950 PRO 512 MB, SB Audigy,CM Stacker
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

locki píše:co takhle precis FAQ ?
a priste chlape hledej vse je tu uz popsano a 10x vyreseno jako okno jaky driver ? popis to kdyztak poradne ...
ale ja driver nepotřebuju
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
locki
Začátečník
Začátečník

Re: PROBLém

Příspěvek od locki »

Emer619 píše:mám meněí problém mám desku ASUS M2N-E nainstaluju win.. drivery... restartnu počítač a nenajede system ale nějake okno a tam je nějaký driver a něco s disketou mám tam na výběr muže mi to někdo trochu přiblížit a co přesně jde ?

jaky asi ?
MSI K9N SLI Platinum, Atlon X2 6000+, A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz , Sapphire X1950 PRO 512 MB, SB Audigy,CM Stacker
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: PROBLém

Příspěvek od Emer619 »

locki píše:
Emer619 píše:mám meněí problém mám desku ASUS M2N-E nainstaluju win.. drivery... restartnu počítač a nenajede system ale nějake okno a tam je nějaký driver a něco s disketou mám tam na výběr muže mi to někdo trochu přiblížit a co přesně jde ?

jaky asi ?
omg před najetím windows mi najede něco podobnýho jako Bios ale dá se tam vybrat nějaký driver ale pak nevím co s ním

YES, WE HAVE *.* !!!
locki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od locki »

tak to popis jako clovek ne jako opice kdyztak to vyfot atd atd nemame tady kristalove koule a fakt nevim co to to kde pise ...
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

ted je tu další problém vše nainstaluju a pak jak restartnu pc tak mi naskočí PLEASE INSERT.... a už jse nepohnu dál

YES, WE HAVE *.* !!!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“