Vadný disk?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
kopcak
Nováček
Nováček

Vadný disk?

Příspěvek od kopcak »

Dobrý večer,
mám takovej problém. Mám 400 Gb disk Samsung,a včera večer když jsem zapnul pc tak mi to napsalo, čtení z disku je chybné nebo neco v tom smylu. Tak sem si říkal, že to zpraví reinstal oken, ale při instalaci mi to píše, že na disku je vytvořen jeden oddíl C a to 130 Gb a zbývajících 270 chybí. Přitom jsem takový to oddíl nikdy neměl. Dále mi je divné, že v biosu mi to píše že disk ma kapaictu 400 Gb.Tak si nevím rady co s tím ma dělat :(. Zkoušel sem ho u soudela a tam mu to napsalo, že disk má 400 Gb. Nevíte co stím může být? :( předem Děkuji
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

mas cd s win xp sp2, nebo jen sp1 ? Nebo Vistu ?
kopcak
Nováček
Nováček

Příspěvek od kopcak »

no mam sp1 a sp2 pokazde doinstaluju ale predtim mi todle nikdy nedelalo..udelalo to ze dne na den
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

kopcak píše:no mam sp1 a sp2 pokazde doinstaluju ale predtim mi todle nikdy nedelalo..udelalo to ze dne na den
Pokud chces instalovat win na disk vetsi nez 137 GB, potrebujes mit cd s sp2
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

sp1 by měl stačit.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
kopcak
Nováček
Nováček

Příspěvek od kopcak »

HacIPex píše: Pokud chces instalovat win na disk vetsi nez 137 GB, potrebujes mit cd s sp2
ale nepotrebuju..predtim mi to slapalo uplne v pohode a zniceho nic to proste prestalo jit :(..no ale nestacilo by treba jen to rozdelit na oddily? ale to mi taky nepomohlo :(
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“