Test Drive Unlimited - hra nenajede

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Drings
Začátečník
Začátečník

Test Drive Unlimited - hra nenajede

Příspěvek od Drings »

Cau sory jestli pisu do blby sekce kdystak to locknite ,ale jen se chci zeptat mam sestavu CPU:Celeron 2.8ghz Ram:768mb GPU:Asus N7600GS SILENT/HTD 256MB AGP mam Direct 9 Ovladace normal ktery sem ke grafice dostal sou myslim nejnovejsi kty karte.........je mozny aby me to ta sestava nedala aspon na nejmensi detaili???nactou me ukazky a takovy ty reklamy jak zkoncej tak pred skocenim do menu jenom cerna obrazovka a nic se nenacte nema nekdo nejakej napad pls?(a treba NFS:Pro street me na stredni detaili a na rozliseni nejakejch 1024x768 nedela zadnej problem)

//Thellwin - upraven název threadu
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Neomlouvej se Test Drive Unlimited :roll:

Mno TDU je docela náročnej a možný to je, přeci jen 7600GS nic moc... o celeronu nemluvě..
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tento thread je v pořádku, viz pravidla sekce - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=114525 (což nemění nic na tom, že autor stejně asi nehledal).

Sestava sice stojí za starou belu, ale tak i když mizerně, tak by to jet mělo.
Goldnoob team proud member!
Drings
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drings »

jo tak aspon tak dik moc...........stou sestavou to je me jasny celeron nesnasim a ta grafika je starsi no ,ale zatim nebyly prachy na novou :( bouzel dostanu prachy na comp jestli se dostanu na skolu (mam ju jen proto ze sem ju sehnal dost levne :-) )

(jo vubec sem si to neuvedomyl nejak sem to chtel vedet rychlej tak se omlouvam opravdu sem nehledal :oops: ) a nevíte cim by to mohlo byt ze to nenacte ani to menu?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Hele kamarád to provozuje na 1700+ tuším hlavně s 9600pro grafikou. Hejbe se to rozumně v 640x480 na nízký detaily. Trochu dýl se hra ale spouští. Zkus tak minutku nebo 2 počkat. Jinak budeš mít určitě softwarovej problém. Zkus stáhnout nový ovladače z webu www.nvidia.com
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

ja jsem hru jednom nejak spatne nastavil, nazacatku jsem dal online nejakej ucet , od ty doby mi hra nenabehla, nepomohl preinstal hry nic, pak jsem v dokumentech smazal slozku Test drive unlimited ktera se tam ulozila a zapsalo sedo ni, respektive do souboru me nastaveni, ktere bylo chybne
martin654
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od martin654 »

Taky mám problém s Test Drivem-proběhnou ty krátký videa na začátku a před menu hra sletí do windows. Zkoušel jsem přeinstalovat hru, i ovladače na grafiku a pořád nic. Mám notebook Acer Aspire 5520, X2 2GHz, 2GB ram, a GeForce 8600GS s 512MB ram. Před půl rokem jsem hru na notebooku hrál a fungovala a teď najednou nic... Nemáte někdo nápad na řešení problému?

Btw, mám Vistu Premium 32 bit
Drings
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drings »

jo zkusit to hrat na xp :-)
jo a nakonec me to pomohlo proste sem reinstaloval xpcka a dal stary ovladace ty co sem dostla ke karte a vali to uplne v klidne plynule to jede na nejakym rozliseni 940x neco mysli 1024 uz nedam :-D ale jinak ty detaily mam mam nejvetsi a to rozliseni co sem psal takze sem hodne spokojenej ze sem to nejak rozchodil a ze se to necuka ,akorat jeste kdystak mam problem mam myslim 10% karieri nebo co to a kdys si chci koupit motorku tak me to pise neco ja nevim pochopil sem to ve smyslu ze mam nechat vsechny auta v garazi nebo tak neco proste nevim jak koupit motorku a jestli to vubec v 10%hry jde ?
martin654
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od martin654 »

To je hezký zkusit XPčka...:) ale nemam xpčka a acer nemá ovladače:), asi vyndam GK z notebooku a zkusim jí napasovat do PC :-D Právě přeinstalovávám Vistu, tak třeba to pomůže..pak napíšu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“