Asus P5B SE (775, P965 + ICH8)

Základní desky firmy Asus.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Asus P5B SE (775, P965 + ICH8)

Příspěvek od honzicek1982 »

Potřebuju poradit.Mam desku P5B SE a v zátěži mi leze telota desky kolem 50 stupnů.Kolik tahle deska snese?
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Nevím kolik snese ale 50°C je dost! Mě leze max. 40°C po OC!(nForce 680)-FSB 450!
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od honzicek1982 »

kesi píše:Nevím kolik snese ale 50°C je dost! Mě leze max. 40°C po OC!(nForce 680)-FSB 450!
Ale čim to uchladit?Mam tuhle bednu http://www.trendcomputer.cz/detail.php?kod=tc13822 která větrá podle mě dost.Deska má pasivní hliníkovej chladič na kterej sem dal větráček.Do bedny sem přidal ještě dva větráky 120 ale teplota dolu jít nechce.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Nehledal bych odpověď kolik snese, ale snažil bych se trošku provětrat case. Deska vydrží dost, ale dobrým chlazením můžeš prodloužit její existenci. :wink:

Já mám na desce 31°. :wink:
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

desky jsou schopny snážet vcelku veliké teploty a když je to na ní moc tak se sama vypne.je to jak na kterým chipsetu ale většinou teploty okolo 70stupnu ještě zvládají.má x38 má po oc teploty okolo 60stupnu a nedělá jí to nikterak zle.
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Asus P5B SE a taktování

Příspěvek od Mirek Koci »

Potřeboval bych menší radu,ať hledám jak hledam nemůžu najít v možnostech tý desky slušný taktování..nevidím nikde žádnou položku kde můžu nastavit Vcore,nevíte co s trím?Bios mám new 0709
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Tato deska patří do kategorie "pro sociály"
takže vidíš správně, tato deska žádné taktování či úpravá voltáže neumí 8)
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

spajdr píše:Tato deska patří do kategorie "pro sociály"
takže vidíš správně, tato deska žádné taktování či úpravá voltáže neumí 8)
Dík,já ji koupil než mi dorazí deska z reklamace ,je to haluz,ale aspoň jsem online :-D
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Asus“