Sony Vegas

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Sony Vegas

Příspěvek od Rammstein »

Nazdarek... potreboval bych trosku pomoct s timto programem.

Vlozim do novyho projektu video o delce 50s a chtel bych v tom videu pouzit nejakej efekt treba jen na 3s, mno alw kdyz tam dam efekt tak at udelam cokoliv tak ten efekt se aplikuje na celych 50s :( nvm jak to udelat aby to bylo jen na usek... Diky moc za kazdou pomoct....

a jeste jeden problem mam se zpomalenim videa... neni to plynuly atd, jen to ten usek zpomaly a pak to preskoci treba o 2s dobredu a vynecha to :(
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Vegas

Příspěvek od Dzin »

Rammstein píše:Nazdarek... potreboval bych trosku pomoct s timto programem.

Vlozim do novyho projektu video o delce 50s a chtel bych v tom videu pouzit nejakej efekt treba jen na 3s, mno alw kdyz tam dam efekt tak at udelam cokoliv tak ten efekt se aplikuje na celych 50s :( nvm jak to udelat aby to bylo jen na usek... Diky moc za kazdou pomoct....

a jeste jeden problem mam se zpomalenim videa... neni to plynuly atd, jen to ten usek zpomaly a pak to preskoci treba o 2s dobredu a vynecha to :(
Nevim kolikátku Vegas používáš, ale já v 6tce mužu efekt popotáhnutím, zmenšit nebo zvetšit, pripadně rozdel video na 3s a aplikuj jen na tuhle čast :) ve vyslednem videu to znat nebude.

Zpomaleni videa nebejvá plynulý...aspon mě se to taky nepodařilo...ale jde to hodne optimalizovat.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

mno mam sedmicku a tak to v ni nejde :( ten efekt nejde nijak roztahnout, udela to proste na celej :(
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Rammstein píše:mno mam sedmicku a tak to v ni nejde :( ten efekt nejde nijak roztahnout, udela to proste na celej :(
Jasně, tak rozcekej video na přesně tu část co chces aby efekt byl :)
Je to jedno, pak při renderování to samozřejmně nepoznáš :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dejv.J
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Vegas

Příspěvek od Dejv.J »

zdar, potřeboval bych poradit jak ve Vegasu zrychlíte video (např. aby úsek dlouhý 50s trval jen 5... mám verzi 9) diky
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“