Notebook do 17 000,-

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Flash@cz
Nováček
Nováček

Notebook do 17 000,-

Příspěvek od Flash@cz »

Potřebuji poradit s výběrem notebooku. Cena kolem 15-17 tis, především preferuji maximální výdrž (4h a více), velikost 15,4“, zaměření na filmy, starší hry (Gothic 2) a internet. Budu ho často nosit do školy. Na operačním systému mi tolik nesejde (beru např. XP proffesional), na display mi také toliko nesejde, zdali širokoúhlý či ne. Operační paměť aspoň 1GB, hdd nejméně 100 GB. Dvd vypalovačku. Díky

//D.M. úprava nadpisu...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Ty čtyři hodiny mi v týhle cenový kategorii přijdou dost nereálný - zkus se podívat po HP Compaq 6720s - ten má výdrž slušnou - i když nevím jak přesně na tom bude verze s Celeronem M, kterou za tvejch 17 000 seženeš...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Flash@cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Flash@cz »

Tak jsem našel notese, který by mi asi vyhovoval. Rád bych ale slyšel názor odborné poroty, tak povídejte, kritizujte..Třeba se za stejnou cenu dá sehnat něco lepšího:) Tady je odkaz.
http://www.cybex.cz/produkt.aspx?src=55&scut=ACE-615003
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jo, tohle je imho dobrá volba, ale jestli dá čtyři hodiny nevím - já z něj při testování vymačkal asi 3,5 - viz tady...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
Flash@cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Flash@cz »

Kdybych slevil na výdrži baterky - 3 hodky by bylo k mé spokojenosti a přihrál další 2 tis, takže celková cenová relace 19000 bez OS, tak máš něco v rukávu?:) Co ta grafika Ati X2400XT, 256 MB; mohl bys mi to převést na sérii NVIDIA? Už se v tom neorientuji jako dříve:(
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Série ATI HD 2400 opdovídá sérii nVidia 8400.
Ten notes vydrží max. těch 3,5h (podle recenze má min. spotřebu 20W). Já mám podobný nb v podání MSI a ten vydrží cca 2h a spotřeba v idle je cca 21W a to mám vše na minimum (jas, CPU, BT a wi-fi off).
Flash@cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Flash@cz »

Co se dá s takovouhle grafikou hrát? Dám příklad - náročná hra Zaklínač, šla by plynule nebo ne?
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Neznám náročnost této hry, ale nevím nevím, spíš ne. Možná minimální detaily a 1024x768... Ale nechci strašit, možná že to pojede...
Vím, že TDU (test drive unlimited je na této grafice nehratelné).
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

Flash@cz píše:Co se dá s takovouhle grafikou hrát? Dám příklad - náročná hra Zaklínač, šla by plynule nebo ne?
nesla..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Flash@cz píše:Kdybych slevil na výdrži baterky - 3 hodky by bylo k mé spokojenosti a přihrál další 2 tis, takže celková cenová relace 19000 bez OS, tak máš něco v rukávu?:)
Asi takhle - za 19 000 imho v pohodě koupíš HP Compaq 6720s - ten dá kolem 4 hodin určitě - na druhou stranu GMA X3100 není Radeon HD2400XT... Jinak ten Acer je myslím dobrá koupě i do těch 19k...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“