hdd Hitachi 250gb

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Frankee
Nováček
Nováček

hdd Hitachi 250gb

Příspěvek od Frankee »

Zdravim,

uz mam asi pul roku Hitachi Deskstar T7K250 250gb a uz od zacatku se mi zdal dost hlucny (kupoval sem ho kvuli tomu ze Hitachi sou jedny z nejtissich disku). Nainstaloval sem wokna a v prvnich tydnech mi to parkrat zatuhlo jako ze se zastavil disk a delalo to divny zvuky, nicmene to pozdeji slapalo. Ted se mi zase stalo ze se to 2x restartlo behem 1 dne a po restartu se jakoby disk znovu roztaci. A dela to hrozny trrrrrr pri zapisu, ze je slyset az v dalsi mistnosti. Otazka je zda to staci na reklamaci, poridil sem si novy externi hdd takze ted uz by to nebyl problem si zalohovat data.

dekuji za rady predem
Frankee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frankee »

^___^ nikdo nevi?
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

Frankee píše:^___^ nikdo nevi?
Mam taky hitachi a ten zvuk me to dela taky ten zvuk jakoby se disk zaseknul a zase rozbehl pry je to normalni uz se to tu resilo.
Co se tyce toho zapisu ktery je slyset v druhe mistnosti to uz v poradku asi nebude, zalezi kde jsi ho kupoval domluvil bych se s tim reklamacnim oddelenim toho daneho shopu :D
Frankee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frankee »

napsal sem do czc, a rekli ze mam prijit s tim na reklamaci, tak tam pristi tyden naklusu a uvidim
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

Frankee píše:napsal sem do czc, a rekli ze mam prijit s tim na reklamaci, tak tam pristi tyden naklusu a uvidim
Mno vidis jak easy tak pak dej vedet jak jsi dopadl? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“