Enermax Liberty 400W - vadny? :(

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..imho vysla nejaka vadna serie.. par znamych ho taky menilo.. nicmene i tak nechapu smysl tohohle threadu kdyz je vseobecne znamo, ze se to resi okamzitou vymenou.. (resp. tady na foru to takhle xxx lidi zazilo.. v pripade mych znamych vsichni take)..
..neni mi tedy nejak jasne co se tady vlastne resi za problem.. nejede enermax..? tak ho vyreklamujte a daj vam novej.. co je na tom k reseni..
pajuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajuna »

Maxtor píše:..imho vysla nejaka vadna serie.. par znamych ho taky menilo.. nicmene i tak nechapu smysl tohohle threadu kdyz je vseobecne znamo, ze se to resi okamzitou vymenou.. (resp. tady na foru to takhle xxx lidi zazilo.. v pripade mych znamych vsichni take)..
..neni mi tedy nejak jasne co se tady vlastne resi za problem.. nejede enermax..? tak ho vyreklamujte a daj vam novej.. co je na tom k reseni..
Mno, tak s tou okamzitou vymenou, asi jak kdy a jak kde. Ja ho mam od ctvrtka v TSBohemce na zarucni reklamaci a ta je zatim porad ve stavu "nevyrizeno".

MB: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 (nForce4Ultra) • CPU: Athlon 64 3000+ Venice & AC Freezer 64 Pro • RAM: 2x 512MB Kingmax DDR 400MHz CL 2.5 • VGA: Gigabyte GeForce 7900GT & Zalman VF700AlCu • HDD: Hitachi T7K250 250GB SATA2 • DVD-RW: NEC 3540A • POWER: Enermax Liberty 400W • CASE: Thermaltake Swing Black • LCD: 19" Samsung 930BF
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..ja fakt videl zatim asi 10 kusu.. takhle vadnejch a vsechno se resilo tak, ze do par dni to bylo zpatky novy.. (napr. v utery odeslano.. do patku novy)..
..jak CC, tak Alfa.. odkud byly ostatni nevim..
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

trochu ot k tomu zdroji(nechce se mi zakladat novej dred) mam Fortron BS II 400W a chvilema se mi zda jako by tam ten vetracek o neco zavadoval jako kablik nebo neco takovy jako praskani nebo nevim jak to popsat kazdopadne to neni aerodinamicky hluk, nevite co to je ? :?
pajuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajuna »

Maxtor píše:..ja fakt videl zatim asi 10 kusu.. takhle vadnejch a vsechno se resilo tak, ze do par dni to bylo zpatky novy.. (napr. v utery odeslano.. do patku novy)..
..jak CC, tak Alfa.. odkud byly ostatni nevim..
Tak reklamace trvala v TSB presne 30 dni. Uz jsem se tesil na penize a resil jen problem, ktery Seasonic si za ne koupim, kdyz prave posledni den mi byl Enermax vymenen za novy. Bez jakekoliv zpravy o pricine, lokalizaci zavady ap.

MB: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 (nForce4Ultra) • CPU: Athlon 64 3000+ Venice & AC Freezer 64 Pro • RAM: 2x 512MB Kingmax DDR 400MHz CL 2.5 • VGA: Gigabyte GeForce 7900GT & Zalman VF700AlCu • HDD: Hitachi T7K250 250GB SATA2 • DVD-RW: NEC 3540A • POWER: Enermax Liberty 400W • CASE: Thermaltake Swing Black • LCD: 19" Samsung 930BF
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..TSB no.. by me moc neprekvapovalo, kdyby se na nej nikdo ani nekoukl.. bejvaly s nima problemy odjaziva.. :(
fatbozz
Nováček
Nováček

Nenabehne

Příspěvek od fatbozz »

Ahoj, koupil jsem si novy stroj. Deska P35 DS3R Gigabyte a k ni Enermax 400W. Kdyz zapojim zdroj jen do desky a zapnu pc , najede. Ovsem pokud zapojim kabely co vedou k Diskum tak to udela jen lup vetracky dostanou impulz, ale neroztoci se nic a pc nenabehne. Nejake napady cim by se dala tato osklivost vyresit ?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Enermaxy.. tedy co se tyce Liberty tohle delavaly bezne.. resi se to vymenou za novy.. Alfacomp tohle dela i s postou do 3-4 dnu.. jsem tedy na TSB zvedav..
fatbozz
Nováček
Nováček

Příspěvek od fatbozz »

a cim to, ze se tohle stava ? Nedostatecne napajeni ?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“