'horzden píše:Pujdou ASUS MAXIMUS FORMULA vis kamo.
za a] nejsem tvuj kamo
za b] v podpisu mas p5b deluxe

hm" vynikajicí" výsledek,škoda že jsis neprošel testy různých značek,ale i tak to co jsi uvedl jako příklad je natolik "přesvědčivé" že sestava pojede opravdu "rychleji".Radím ti otestuj si různé značky doma,sepiš si to,a pak dojdeš k zajímávemu výsledku.A nebo tady,opravdu markantní nárus výkonukesi píše:PRO HUJER61: http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=6
Testů je miliarda tak jeden za všechny a všichni o propustnosti

Linked = závislot taktu RAM na FSBonlavu píše:ale nevim co to je to LINKED/UNLINKED. hold mam p35 cipset. ten n680 byl moc drahy a taky to vidis s podporou 45nm cpu.

Souhlasss...izerS18 píše:Bohužel jen pocit. FPS ve hrách to nepřidá, při převodu videa rozdíl taky skoro 0. Jen Benchmark to pozná a ten mi je na nic.
800MHz CL4 stačí naprosto v pohodě na všechno.

Tak je aspoň testni a hod nějaké výsledky i s CL5, at člověk ví,jak se dá taktovatkesi píše:Souhlasss...izerS18 píše:Bohužel jen pocit. FPS ve hrách to nepřidá, při převodu videa rozdíl taky skoro 0. Jen Benchmark to pozná a ten mi je na nic.
800MHz CL4 stačí naprosto v pohodě na všechno.Proto nechávám na 800Mhz CL4. Zkusím jen 850Mhz což by mohly tyhle moje RAM zvládnout a kdyby něco tak neskutečných 900Mhz ale to už je jen sen..
(CL4) - Prostě mě to nedá nezjistit kolik zvládnou.