jenom rikam ze ceny od 8800Kc s DPH sou na netu bezny skladem sou od 9500kc s DPH. 11-13tis s DPH je proste kravina.godlike píše:Kazdej shop si muze dat cenu treba 7500kc a nebude mesic dostupna.Viz CC.Cena byla 9500kc a nezname dodani.A ted?Na ceste xkusu a cena 10500.A opet bezny mail: ''litujeme,cena je vyssi,nemuzeme ji dodrzet''
2Stratos?Reagujes na koho?BTW pta se ti radim esli je realna cena 8800kc a pises mu,ze radim ma 2ks skladem.Nechapu
ATi Radeon HD3870 X2 (R680) - Info, testy, recenze
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Radim Štěpanec
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, kde je můžou mít za 8800, možná tak pixmania. Nemám na Sapphire teď dobré ceny, ale to není ani můj nákup. Takže, pokud někdo jen nahodí ceny, to je o ničem.Stratos píše:jenom rikam ze ceny od 8800Kc s DPH sou na netu bezny skladem sou od 9500kc s DPH. 11-13tis s DPH je proste kravina.godlike píše:Kazdej shop si muze dat cenu treba 7500kc a nebude mesic dostupna.Viz CC.Cena byla 9500kc a nezname dodani.A ted?Na ceste xkusu a cena 10500.A opet bezny mail: ''litujeme,cena je vyssi,nemuzeme ji dodrzet''
2Stratos?Reagujes na koho?BTW pta se ti radim esli je realna cena 8800kc a pises mu,ze radim ma 2ks skladem.Nechapu
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
oficialni cena je v CR kolem 9500Kc ... s tema vymyslama pod 9000 se jdi bodnout Stratosi. Vetsina obchodu v CR je stejne bude prodavat kolem 10 000 a mozna i o odst vice ... proste X2 je karta za "desitku" ... s tim nic svyma scifi cenama neudelas ...
To z ni opet dela neprodejny produkt, jako HD2900XT ... karty za deset si kupuje jen nekolik malo procent lidi ... i kdyz maji vysoky vykon ...
To z ni opet dela neprodejny produkt, jako HD2900XT ... karty za deset si kupuje jen nekolik malo procent lidi ... i kdyz maji vysoky vykon ...
- Sobo
- Středně pokročilý

OBR: Chces rict, ze pri takto vysoke cene rozhoduje o prodejnosti ci neprodejnosti karty nejakych 500Kc? Ja ji treba objednal u Alzy za 10 200,- a je mi uplne jedno, ze jsem ji mohl sehnat o par stovek levneji. Karta uz byla expedovana, nicmene nepocitam s tim, ze by se ke me(400km) stihla dostat drive, nezli v pondeli. Potom pridam nejake dojmy, taky to jak jsem si oproti 2900XT polepsil.
Jinak nVidia ma za 10 000,- mnohem lepsi karty, to je bezpochyby. Takova GX2 bude za svou cenu(minimalne 15 000,-) urcite velice prodejna karta. Uprimne pochybuju, ze GX2 bude v prumeru o 50% rychlejsi, nez X2, podle me bude rada tak za 20% navic, k tomu spotreba a velikost, no nevim. Podle me svou cenu neospravedlni.
Jinak nVidia ma za 10 000,- mnohem lepsi karty, to je bezpochyby. Takova GX2 bude za svou cenu(minimalne 15 000,-) urcite velice prodejna karta. Uprimne pochybuju, ze GX2 bude v prumeru o 50% rychlejsi, nez X2, podle me bude rada tak za 20% navic, k tomu spotreba a velikost, no nevim. Podle me svou cenu neospravedlni.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- godlike
- Středně pokročilý

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Nad deset tisic je kazda stovka irelevantni ... to nema cenu komentovat. Za +/- deset tisic ma Nvidie pouze GTX, coz je karta po klinicke smrti ... a GTS-512, ktera stale oslovi dost lidi...Sobo píše:OBR: Chces rict, ze pri takto vysoke cene rozhoduje o prodejnosti ci neprodejnosti karty nejakych 500Kc? Ja ji treba objednal u Alzy za 10 200,- a je mi uplne jedno, ze jsem ji mohl sehnat o par stovek levneji. Karta uz byla expedovana, nicmene nepocitam s tim, ze by se ke me(400km) stihla dostat drive, nezli v pondeli. Potom pridam nejake dojmy, taky to jak jsem si oproti 2900XT polepsil.
obecne si ale X2 koupis ty, Franta, Stratos a Jozin ... v cele CR se jich proda desitky/stovky ... vic nic ... jako s kazdym highednem ... Docela bys koukal kolik se v CR proda grafik nad deset tisic ... pripravuju o tom clanek a ten pulku chytraku posadi na prdel ... mam totiz k dispozici statistiky prodeje za minuly rok vyznamneho eshopu ...
- Sobo
- Středně pokročilý

godlike: Kde? Ctes neco? Zkus pohledat a zjistis, ze 15k za GX2 bude jeste relativne dobra nabidka, nVidia uvadi cenu pres 600$, coz je jeste o neco vice, nez ma Ultra. Navic nVidia vzdy stavela na velice silnem marketingu a i v dobe, kdy jeji 7900GTX byla o 20-30% slabsi, nez X1950XTX, ji prodavala jeste o 2000,- draz. Pomer cena/vykon je to posledni, o co nVidii jde.
OBR: Je naprosto jasne, ze tyto karty si kupuje malo lidi a ja jsem nerekl, ze si ji koupi kazdy, mel jsem namysli, ze bude mozna dobre prodavana v ramci high-endu, nikoliv vsech karet.
HD 2900XT jsem si koupil, protoze byl za stejnou cenu proste rychlejsi, nez 8800GTS 640MB. Jde mi jenom o ty FPS za dobrou cenu, ostatni je mi vicemene ukradene. A stejne tak si kupuji i HD 3870 X2, jelikoz 8800GTS 512 ma mozna podobny pomer cena/vykon, ale je slabsi a ty 2kkc jsem jeste ochoten priplatit.
OBR: Je naprosto jasne, ze tyto karty si kupuje malo lidi a ja jsem nerekl, ze si ji koupi kazdy, mel jsem namysli, ze bude mozna dobre prodavana v ramci high-endu, nikoliv vsech karet.
HD 2900XT jsem si koupil, protoze byl za stejnou cenu proste rychlejsi, nez 8800GTS 640MB. Jde mi jenom o ty FPS za dobrou cenu, ostatni je mi vicemene ukradene. A stejne tak si kupuji i HD 3870 X2, jelikoz 8800GTS 512 ma mozna podobny pomer cena/vykon, ale je slabsi a ty 2kkc jsem jeste ochoten priplatit.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- godlike
- Středně pokročilý

-
I kdyby 600$ x17,5 je 10,5 cili nevim proc by mela stat 15k.Kdyz stoji X2 +- 450$ cili 7,8 v CR cca 10k.Navic klidne muze zlevnit podle toho jaky bude podavat vysledky.Pokud spatny musi jit cena dolu kdyz GTS stoji 299$.Jina vec jsou predrazeny ceny v CR.Sobo píše:godlike: Kde? Ctes neco? Zkus pohledat a zjistis, ze 15k za GX2 bude jeste relativne dobra nabidka, nVidia uvadi cenu pres 600$, ..
PS.Kdyz vysla XTX byla v prumeru o 10% rychlejsi nez GTX.To uz byl skoro podzim 2006 a prisla G80 a zadupala do zeme vse.
PS.2900XT byla skoro stejne rychla jako GTS 640MB,byla levnejsi,pac bylo jasny ze to nikdo nechce,zrava,pomala(ve smyslu ocekavaneho).Propadak roku 2007.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zase to obre neprehanej nikdy se nepovidavas a pises, nakupky se pohybuji kolem 7200 bez DPH cili se opravdu na eshopech budou prodavat pod 9k s D, tak bach na to nez zacnes nekoho urazet .)OBR píše:oficialni cena je v CR kolem 9500Kc ... s tema vymyslama pod 9000 se jdi bodnout Stratosi. Vetsina obchodu v CR je stejne bude prodavat kolem 10 000 a mozna i o odst vice ... proste X2 je karta za "desitku" ... s tim nic svyma scifi cenama neudelas ...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- DukeNukemCZ
- Začátečník

-
vetsi obchody maji vetsinou nad 10000 s DPH ty maly je maj kolem 9500 a nekdy i niz ale vtip je v tom ze je nemaj na sklade a mnohdy ani nevi termin dodani. (je to stejne jako kdyz sem chtel HD3870 mel sem ji objednanou cely mesic a pul za 5000kc s dph ale do toho obchodu nikdy nedorazila tak sem se na to vybod, mezitim vetsinou jinde ji meli v pohode ale za 5500-6000kc s dph)sh píše:zase to obre neprehanej nikdy se nepovidavas a pises, nakupky se pohybuji kolem 7200 bez DPH cili se opravdu na eshopech budou prodavat pod 9k s D, tak bach na to nez zacnes nekoho urazet .)OBR píše:oficialni cena je v CR kolem 9500Kc ... s tema vymyslama pod 9000 se jdi bodnout Stratosi. Vetsina obchodu v CR je stejne bude prodavat kolem 10 000 a mozna i o odst vice ... proste X2 je karta za "desitku" ... s tim nic svyma scifi cenama neudelas ...
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v predchotim prispevku ale pisou nad 10tis (to neni rozdil 5stovek)godlike píše:Proc nereknes ze 4800k rozhodne nebyla bezna MO cena pri uvedeni 3870?Nechapu proc porad pises polopravdyA esli stoji X2 9,5 nebo 10k neni to fuk?
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zdá se že ati pořád nemá crossfire vychytaný, jak při 3870 v Crossfire, tak i s X2 při vypnutém vsync se vlní obraz, prostě horizontální vlnění na pozadí, nejlépe je to vidět při tmavších scénách, při zapnutém vsync to nedělá. Známému na ICQ to dělá taky (aamír), akorát on má MSI OC verzi. ATI ATI
...
- no-X
- Středně pokročilý

- patriarchf
- Začátečník

tak nějak podobně teď vypadá moje 3870kaX2 poté, co jsem na ní dostal dva vf900cu zalmany, bylo to trochu "hardcore", pár žeber muselo pryč u napájecího pci-e 6pin konektoru, ale vysledek stojí za to idle35°/burn55° a ticho 
Naposledy upravil(a) patriarchf dne úte 5. úno 2008, 13:43, celkem upraveno 1 x.
Asus CROSSHAIR, AMD64 X2 6000+@3300MHz, KHX6400D2LLK2/2GN 2x1024MB@840MHz CL4-4-4-12/2T, ATI HD3870 X2, WD raptor 10k. 76GB, 2x80GB Seagate Raid0, 2x250GB Seagate, Samsung SH182M, SH203N, Fortron Epsilon 700W, LCD 2232BW Samsung 22"
- godlike
- Středně pokročilý

-
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ATI Radeon HD 3870 X2 CrossFireX Tested
Admittedly this isn’t the first review of AMD’s new 3870 X2 running in CrossFireX, but it does seem to give a better indication of real world performance. As in the previous test, this article shows unimpressive 3DMark scores, but as the author is quick to point out, 3DMark06 is known to be quite heavily dependent on the CPU so doesn’t always give a reliable indication of real world GPU performance. More interesting are the benchmarks of Call of Juarez and F.E.A.R., which show performance increases of around 50% and 75% respectively. It’s important to remember that AMD’s CrossFireX driver is still in development, but these figures should give a rough idea of what is to be expected.
http://www.fpslabs.com/reviews/video/a- ... ex-scaling
http://www.techpowerup.com/?51614

Admittedly this isn’t the first review of AMD’s new 3870 X2 running in CrossFireX, but it does seem to give a better indication of real world performance. As in the previous test, this article shows unimpressive 3DMark scores, but as the author is quick to point out, 3DMark06 is known to be quite heavily dependent on the CPU so doesn’t always give a reliable indication of real world GPU performance. More interesting are the benchmarks of Call of Juarez and F.E.A.R., which show performance increases of around 50% and 75% respectively. It’s important to remember that AMD’s CrossFireX driver is still in development, but these figures should give a rough idea of what is to be expected.
http://www.fpslabs.com/reviews/video/a- ... ex-scaling
http://www.techpowerup.com/?51614

- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no hlavne ze na to maj 4.2ghz quad, zrovne newim kam mi zapadl ten muj, mohli udelat aspon i dc, abych si upresnil zda 4.2ghz dc bude stejne efektivni nebo ne?
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak