Velký problém se stabilitou systému a installací

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Velký problém se stabilitou systému a installací

Příspěvek od Dithius »

Tak máám velkej problém v posledním měsíci. po nějaké době použivání Win PRO se kompl zhroutil a sám se restartl ale nebylo by na tom nic vážneho¨, ovšem po načitáni ¨Win se mi ukaže modrá obrazovka ne se správou po každé jinou že buď chibí soubor nebo že je v nepořádku disk nebo že bylo spouštění windows přerušeno kvůli chybě aby nedošlo k poškození systemu.

Abych byl přesnější když nainstaluju win a stane se to je správa pořád stejná při jedné instalaci jak naformatuju disk tak se mi to same stane ale s jinou správou a která se může opakovat po další instalaci

Ale to je jen jeden z mála problému. Mám hardisk rozdělen na 4 části a formatuju pravidelně.
Když spustím bootovací CD s WIN XP Pro naformatuju nebo dám rychlé formatování nebo dám odstranit oddíl a vytvořím ho zase nový a opět třeba naformatuji a spustím instalaci tak se instalace ani nemusí rozjet je jen černá obrazovka nebo se mi ukaže opět modrá správa s přídavkem 0x000 a takové blbosti kterým nerozumím.

další problém je když instalace najede tak se vše instaluje a při instalaci zařízení se oběví okno se správou že je problém s hardDrive nebo CDdrive a to okno se otevře po stisknutí OK znovu třeba 3x pote to po mě chce CD Key no tak ho zadam doinstaluje se a restart počítače najede opět spouštění instalace a problém s Driverem a zařízením se opakuje znova¨.

Ale někdy se instalace povede vše proběhne normálně ovšem Windows po čase se stane noční murou jdou nainstalovat Drivery někdy ne při rozbalovaní to ukaže správu s Fatalní chybou při operaci někdy se seknou driveryinstalace a nejdou nainstalovat někdy se drivery po čisté instalaci i povedou nainstalovat ale po čase zase začne opět vše blbnout už se mi i stalo že se velmi často u dalších instalací otevirají okna se spravou o nekontabilitě a a jestli chci odeslat správu Microsoftu někdy to dělá i u normálních nainstalovaných programech ktere běželi už dopředu ale jedno je jisté jak to začne tak je to v prdeli už to nic nezmění už mi blbne I internet explorer otevře domovskou stránku a na další adrese se obeví sprava o nekontabilite a uzavře se i ICQ už se mi to stalo předtím is normalním oknem tento počítač poté se sekl komp a při restartu se nespustí buď to win nebo se oběví správa o poruše jaK SEM PSAL VÝŠE

skoušel sem 3 instalační dyski tím to není takže mi blbne něco v kompu VŮBEC NEVÍM CO MÁM DĚLAT jedine co vždy jede je na nenaformatovém disku a to je WOW když se povede nainstalovat Drivery u něho nic nikdy neblblo

tot se mi stávalo uplně minimalně a po přeinstalaci to přestalo ale pak jak by se to stavalo jakoby násobením nadruhou čím vice formatovánmí tím hůře asi ale už se to nezhoršuje ale dělá mi to pořád to samé pls nevíte co to je není to nějakývir nebo něco ale jestli je to vir jakto že tak působí protože sem naformatoval lokalní disky tak by tam neměl bý je to jak bermudský trojuhelník

ODCHÁZI MI NĚCO Z KOMPU ?? HARDISK ZAKLADOVKA PLS POVĚZTE

SRY ZA CHYBY ATD JA SEM NERVOZNÍ A SPĚCHÁM A TEĎ ÍŠU OD KÁMOŠE RYCHLE POTŘEBUJU VĚDĚT CO STÍM DĚLAT i když asi nebudete vědět co dělat
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

nazaciatok by som otestoval RAM. Nejakym memtestom... poriadne, celu noc nech to ide.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Co zkusit analyzovat minidupmy? Abys vedel, co ti to shazuje?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Ja sem softwerově nahouby co je to minidu... :D a ten memtest nevim ale jestli to nebude dělat tím že mám přetaktovanou sestavu a ramky sou opravdu na hraně svých možností tak skusím proházet ramky a dát vše na default no nemůžu se moc vybyvovat jedu domu no ale díky za rady hoši mějte se
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“