Problém s HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Kokin
Začátečník
Začátečník

Problém s HDD

Příspěvek od Kokin »

Nebo spiš s celym compem, najednou mi přestalo vsechno fungovat, nemůžu nic sputit...a jediný řešení je format...ale problém je že ze svýho compu nemůžu dostat data...nefunguje mi síť, když tam dam třeba flashku tak na ní nejde nic zkopírovat a ani nero mi nejde spustit...

je tady nějakej způsob jak ty data dostat pryč?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

nainstaluj system na jiny disk a tento pripoj jako vedlejsi :wink:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

OndraSter píše:nainstaluj system na jiny disk a tento pripoj jako vedlejsi :wink:
no ja mam v compu 2 disky, takže na jednom je system a druhej je jako vedlejší...a nefunguje ani jeden...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Ale operační systém nabootuje? Chyba je určitě někde jinde, než v HDD.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

jj ten najede...

ale už jsem to vyřesil,dal jsem disky do jinyho compu a zkopnul si data a pak format a reinstal ;)

ale spis by mě zajimalo v cem byl problem, aby se to už znova nestalo...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

vzhledem k tomu, kolik jsi nám toho řekl, se to hádá dost blbě. evidentně nějak klekly windows.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

no co vic bych měl rict, system najel ale to bylo vsechno, nic nefungoval, zvuk ani net, zadna hra nesla spustit a vypadalo to jako kdyby system byl v nouzovym režimu...když jsem se podival do spravce uloho tak tak běželo hrozně malo programu....a myslim že když jsem se pokusil spustit nějakou aplikaci tak mi to taky napsalo že to nejde spustit protože system bězi v nouzovym režimu,,,i když byl spuštěnej normalně...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Teoreticky by se Windows neměly takhle rozes... samy, takže to pravděpodobně bylo tvým přičiněním. Jaké hardware/software jsi před tím instaloval?
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Ja som uz videl podobne zlikvidovane Windows. Nespustal si nahodou antivirak a neodklepol si nahodou odstranenie nejakeho virusu (bud uz natvrdo, alebo do karanteny) ?
sysel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sysel »

zase ty windows. jenom jsou stim problémy! ale podle toho co si nám rekl tak hardwarem to asi nebylo!
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

Lukfi píše:Teoreticky by se Windows neměly takhle rozes... samy, takže to pravděpodobně bylo tvým přičiněním. Jaké hardware/software jsi před tím instaloval?
To samo se to určitě nestalo...chvili predtim jsem tam naistaloval antivirus, antispyware a něco proti trojanu atd...pak se to zacalo hroutit...tak jestli to může bejt tim? porad mi to hlasilo že mam v compu nějakej trojan a pokaždy jsem to smazal...byl to Trojan Remover, prijde mi že je nějakej divnej...
faugusztin píše:Ja som uz videl podobne zlikvidovane Windows. Nespustal si nahodou antivirak a neodklepol si nahodou odstranenie nejakeho virusu (bud uz natvrdo, alebo do karanteny) ?
jo to jsem urcitě udělal...virus mi to nenaslo, ale několik trojanů a spywaru jsem smazal...

už radsi instaluju software kterej mam odzkousenej...
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

V tom pripade co som videl ja (btw bol to notebook riaditelky jednej skoly ;-) ) sa tym mazanim odstranili niektore zakladne subory Windows, takze sice ti pocitac nastartoval, ale nenatiahol takmer ziadne ovladace pri boote a samozrejme ani pri vlozeni USB disku. Ked som sa potom pozrel do Device Managera, tak som videl more zltych otaznikov :-).
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

faugusztin píše:V tom pripade co som videl ja (btw bol to notebook riaditelky jednej skoly ;-) ) sa tym mazanim odstranili niektore zakladne subory Windows, takze sice ti pocitac nastartoval, ale nenatiahol takmer ziadne ovladace pri boote a samozrejme ani pri vlozeni USB disku. Ked som sa potom pozrel do Device Managera, tak som videl more zltych otaznikov :-).
ok...si příště dam pozor ;)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“