trápí mě budík na mobilu, integrovanej neni žádnej, budit se podle upomínek v kalendáři mi přijde dost nešťastný řešení
zkoušel jsem Chronos alarm- už dvakrát mě nezvbudil, má problémy s tim, že když mi na obrazovce vyskočí např. hláška že mám vybitou baterii (která se musí "odmáčknout") tak prostě nezvoní
navíc je imho zbytečně komplikovanej, nepotřebuju 50 tisíc nastavení, stačí mi aby fungoval spolehlivě
pak jsem zkoušel alarm clock 2007, nestabilní, zamrzal
spoon alarm - asi nekompatibilní s win 6, i když je podpora psaná, při spouštění házel chybu...
klidně mi doporučte nějakej placenej, hlavně ať mě vzbudí
SPOLEHLIVÝ budík pro win mobile6
- Vivec
- Středně pokročilý

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

nastavení->hodiny a připomenutí-> připomenutí
jediný co jde nastavit je čas a jestli to má vzbudit nikdy, denně, pracovní dny
nic víc, tohle je zas na můj vkus moc jednoduchý, chtěl bych alespoň rozpis po jednotlivejch dnech, navíc nechápu co je to za demenci dát tam volbu "nikdy" místo třeba jednou...
jediný co jde nastavit je čas a jestli to má vzbudit nikdy, denně, pracovní dny
nic víc, tohle je zas na můj vkus moc jednoduchý, chtěl bych alespoň rozpis po jednotlivejch dnech, navíc nechápu co je to za demenci dát tam volbu "nikdy" místo třeba jednou...
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Aha, v tom bude ten zádrhel. Já mám HTC Himalaya - tedy WM6 pro MDA, zatimco ty mas WM6 pro smartphone. Mel jsem za to, ze se lisi pouze v ovladani, ale asi toho bude vic 
Presne je to 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0) od TofClocka, ale mel jsem to i ve WM5, WM2003 a ve 2002 dokonce 4 budiky
Screenshot pořízen pomocí Ilium Software Screen Capture
Presne je to 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0) od TofClocka, ale mel jsem to i ve WM5, WM2003 a ve 2002 dokonce 4 budiky
Screenshot pořízen pomocí Ilium Software Screen Capture
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur