to Woyta: diiky! Kdyby jsi mi rekl, ze jakykoliv L spoj mezi cerpadlem a expanzkou je zlo na vykon pumpy, tak nevim jak bych to resil
Jeste bych se chtel zeptat na takovou drobnost: Jde mi o odvodňování okruhu... dají se čerpadla "profouknout"? Konkretně pujde o Lainga. Prostě když nekde rozpojím okruh a fouknu do hadicky, tak jestli profouknu kapalinu i přez čerpadlo, a nebo jestli vypnute cerpadlo okruh "uzavře"?
L spoj nema zas takovy odpor a pokud jich nemas v okruhu 10, tak muzes byt v klidu.
cerpadla normalne protekaji kdyz jsou vyple.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
raym0n píše:.....ale co na ty pameti, jak jsem se ptal, co byste mi doporucili? predpokladam, ze jen blok je fakt malo a kde sehnat pruzinky na hadice 10/14...
ty pruzinky 10/14 nikdo?...
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
//Woyta V nouzi se da pouzit spirala na kabely. Na jednom miste se mi lame hadice tak tam kousek sel. A protoze je zhruba stejne cira jako silikon tak to neni moc videt.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
to raym0n: potrebujes ty pruzinky hodne? Osobne se mi jeste na zadny sestave nelibily a myslim, ze to vzdy jde vyresit nejak elegantneji. Budu ted delat dva nakupy z USA z http://www.sidewindercomputers.com a http://www.performance-pcs.com/. Vyber si. Ty pruzinky bych ti pak na dobirku klidne poslal. Nebo jestli jsi z Brna a okolo?
To telo je ale z anodizovanyho HLINIKU . Bude i takova trocha hliniku v okruhu delat bordel? Jak dlouho vydrzi ta povrchova uprava uvnitr toho "bloku" nez ji Ethylen Glycol vymele?
zdar chlapi, máte tady někdo zkušenosti s výkonem mezi radiátorama od Swiftechu a Thermochillu? jedná se mi o to, jestli je ten rozdíl adekvátní té ceně.Dík a sorry jestli se to tu už řešilo.
Kašpec píše:Ne není, MCR maj nejlepší poměr cena/výkon ... Mezi nim a Thermochilem už není moc velký rozdíl ...
thermochill ma ale dalsi vyhody, jako pomerne rapidne nizsi odpor, mensi tloustku, je lehci, muzes na nej pouzit vetraky s nizkyma otackama. ale ta cena je velika, no...
já bych se chtěl na tu samou desku (Asus Maximus Formula) chtěl zeptat na bloky na mosfety? jaké byste doporučili? Taky ty od EK? nebo jsou ještě nějaké jiné?
Sicco2 píše:já bych se chtěl na tu samou desku (Asus Maximus Formula) chtěl zeptat na bloky na mosfety? jaké byste doporučili? Taky ty od EK? nebo jsou ještě nějaké jiné?
mips, aqua computer...
mufty: x38 ma podle me stejne rozmery, kde jsi to cetl ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Sicco2 píše:já bych se chtěl na tu samou desku (Asus Maximus Formula) chtěl zeptat na bloky na mosfety? jaké byste doporučili? Taky ty od EK? nebo jsou ještě nějaké jiné?
mips, aqua computer...
mufty: x38 ma podle me stejne rozmery, kde jsi to cetl ?
na zahranicnych forach xtremesystems.org ale moze byt ze som to pochopil spatne. A na SB by si co odporucal dat? vodu alebo pasiv HR5 SLI s nejakym ventilatorom? hlavne sa mi jedna oto, ze mam 8800GTS a ta tam troch zavadza. Tak neviem ci tam vopcham vodny blok.