Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=68576
Zajímají mě vaše zkušenosti s tímto NB. Chtěl bych ho používat na kancelářské práce, surfování na internetu, poslech hudby a případné shlédnutí filmu DVD. Vyplatí se koupě? Děkuji za odpovědi!
Rada ohledně TOSHIBA Satellite A210-15J
Moderátor: Don
- ZiKK
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
- Igoreso
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
- sleepise
- Začátečník
-
ja mam A210-15K a hned v ten den co som ho kupil siel do servisu, po nainstalovani operacneho systemu a ovladacov sa totalne rozpadaval obraz, webcamera mala akobi prasknutu sosovku, ale najvacsia sranda je to ze ked tam nebol ziaden ovladac tak to slo normalne. Skusal som aj iny operacny system ako je dodany a aj ine ovladace. Oficialne aj neoficialne a stale to robilo.
takze volali mi a vraj je to sposobene vadou HDD. LEn mne sa to nezda robi to toto:
takze volali mi a vraj je to sposobene vadou HDD. LEn mne sa to nezda robi to toto:
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD
- sleepise
- Začátečník
-
takze dostal som novy kus, vadny bol disk + chipset.
nac s notebookom maximalna spokojnost, je tichucky, vobec enpocujem ze ide, len jedna vada tam je a to je baterka. vydrzi ked mam net na kabli tak cca 2h20min a ked je na wifi tak cca 1h40min.
Notebook ale nebol kupovany na cestovne ucely, ale ako nahrada za desktop + prenasanie na chalupu
nac s notebookom maximalna spokojnost, je tichucky, vobec enpocujem ze ide, len jedna vada tam je a to je baterka. vydrzi ked mam net na kabli tak cca 2h20min a ked je na wifi tak cca 1h40min.
Notebook ale nebol kupovany na cestovne ucely, ale ako nahrada za desktop + prenasanie na chalupu
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD