Pouzivam Pinnacle studio plus 9.4, jenom na amaterske ucely, strih domaciho videa....
Na programe mi vadi, ze neumi vyuzit 2jadro(vyuzije jenom na zacatku renedringu asi cca 2-3 min(asi nejaka analyza,tvorba menu,kapitol,efekty?), pote jedou jadra dasich 60min kolem 50%-skutecny rendering) a vice nez 1GB RAM, pricem mam 4GB, stale swapuje na disk
Jak je to s vyssi verzi programu? Evenet. muzete poradit program, ktery dokonale vyuzije 2(4)jadro a nataha video do cele kapacityRAM?Jak je to s adobe premiere element?
vetsinou striham prave video z 60min miniDV, ktere ma 15GB, ale ja je rozdeluji na 3-4GB useky, upravim a az pote spojuji
Program na strih videa
- durod
- Středně pokročilý
Program na strih videa
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Program na strih videa
Ano Premiera by to měla umet i Vegas, nový Pinnacle, ale taky, třeba Vegas umi siťový rendering. Nechápu sice to tvoje rozdělení na ty úseky...ale asi to děláš jinak. Tyto programy co jsem psal maji i funčni demoverze, tak to otestuj.durod píše:Pouzivam Pinnacle studio plus 9.4, jenom na amaterske ucely, strih domaciho videa....
Na programe mi vadi, ze neumi vyuzit 2jadro(vyuzije jenom na zacatku renedringu asi cca 2-3 min(asi nejaka analyza,tvorba menu,kapitol,efekty?), pote jedou jadra dasich 60min kolem 50%-skutecny rendering) a vice nez 1GB RAM, pricem mam 4GB, stale swapuje na disk
Jak je to s vyssi verzi programu? Evenet. muzete poradit program, ktery dokonale vyuzije 2(4)jadro a nataha video do cele kapacityRAM?Jak je to s adobe premiere element?
vetsinou striham prave video z 60min miniDV, ktere ma 15GB, ale ja je rozdeluji na 3-4GB useky, upravim a az pote spojuji
- durod
- Středně pokročilý
Re: Program na strih videa
60min ma asi 15GB, kdyz to natahnu cele jako novy projekt, strasne to swapuje(nevim, mozna je to vlastnot Pinnacle). Tak to AVI rozdelim na 3-4 GB useky, kazde zvlast upravim v samostatnich projektech(co je ale neprakticke) a nakonec vsechny naraz dopupravim na finalni produkt.( nekde jsem to cetl, ze je prace s mensimi usekmi rychlejsi, nez upravovat cele 15GB video- myslim strih, pridavani efektu, kapitol- ne samostatni render)Dzin píše: Nechápu sice to tvoje rozdělení na ty úseky...
Proto jsem se ptal, ktery program vyuzije vice nez 1GB RAM, a 2(4) jadro...
co to je?Dzin píše:siťový rendering
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hodina videa v plnem palu ma 12-13GB, to už je detail, je to prace navic, možná chyba pinnacle nevím, ale já bych to tak nikdy nekomplikoval.
Siťový rendering je ze pokud máš doma, nebo i jinde třeba na druhym konci planety jiný PC tak ti může pomoci renderovat Proste kolik PC, tolik síly pro rendering
Siťový rendering je ze pokud máš doma, nebo i jinde třeba na druhym konci planety jiný PC tak ti může pomoci renderovat Proste kolik PC, tolik síly pro rendering