Program na strih videa

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Program na strih videa

Příspěvek od durod »

Pouzivam Pinnacle studio plus 9.4, jenom na amaterske ucely, strih domaciho videa....
Na programe mi vadi, ze neumi vyuzit 2jadro(vyuzije jenom na zacatku renedringu asi cca 2-3 min(asi nejaka analyza,tvorba menu,kapitol,efekty?), pote jedou jadra dasich 60min kolem 50%-skutecny rendering) a vice nez 1GB RAM, pricem mam 4GB, stale swapuje na disk

Jak je to s vyssi verzi programu? Evenet. muzete poradit program, ktery dokonale vyuzije 2(4)jadro a nataha video do cele kapacityRAM?Jak je to s adobe premiere element?

vetsinou striham prave video z 60min miniDV, ktere ma 15GB, ale ja je rozdeluji na 3-4GB useky, upravim a az pote spojuji
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Program na strih videa

Příspěvek od Dzin »

durod píše:Pouzivam Pinnacle studio plus 9.4, jenom na amaterske ucely, strih domaciho videa....
Na programe mi vadi, ze neumi vyuzit 2jadro(vyuzije jenom na zacatku renedringu asi cca 2-3 min(asi nejaka analyza,tvorba menu,kapitol,efekty?), pote jedou jadra dasich 60min kolem 50%-skutecny rendering) a vice nez 1GB RAM, pricem mam 4GB, stale swapuje na disk

Jak je to s vyssi verzi programu? Evenet. muzete poradit program, ktery dokonale vyuzije 2(4)jadro a nataha video do cele kapacityRAM?Jak je to s adobe premiere element?

vetsinou striham prave video z 60min miniDV, ktere ma 15GB, ale ja je rozdeluji na 3-4GB useky, upravim a az pote spojuji
Ano Premiera by to měla umet i Vegas, nový Pinnacle, ale taky, třeba Vegas umi siťový rendering. Nechápu sice to tvoje rozdělení na ty úseky...ale asi to děláš jinak. Tyto programy co jsem psal maji i funčni demoverze, tak to otestuj.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Program na strih videa

Příspěvek od durod »

Dzin píše: Nechápu sice to tvoje rozdělení na ty úseky...
60min ma asi 15GB, kdyz to natahnu cele jako novy projekt, strasne to swapuje(nevim, mozna je to vlastnot Pinnacle). Tak to AVI rozdelim na 3-4 GB useky, kazde zvlast upravim v samostatnich projektech(co je ale neprakticke) a nakonec vsechny naraz dopupravim na finalni produkt.( nekde jsem to cetl, ze je prace s mensimi usekmi rychlejsi, nez upravovat cele 15GB video- myslim strih, pridavani efektu, kapitol- ne samostatni render)

Proto jsem se ptal, ktery program vyuzije vice nez 1GB RAM, a 2(4) jadro...
Dzin píše:siťový rendering
co to je?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Hodina videa v plnem palu ma 12-13GB, to už je detail, je to prace navic, možná chyba pinnacle nevím, ale já bych to tak nikdy nekomplikoval.
Siťový rendering je ze pokud máš doma, nebo i jinde třeba na druhym konci planety jiný PC tak ti může pomoci renderovat :) Proste kolik PC, tolik síly pro rendering :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“