MSI vs. Compal vs. Acer
Moderátor: Don
- kecinko
- Nováček
-
MSI vs. Compal vs. Acer
Nemozem sa rozhodnut medzi:
Acer 5920G
+design
+DDR3 VRAM
+baterka
-2GB RAM
-5400rpm
MSI GX600
+vykon OC procesora
+DDR3 VRAM
-design!!!
-2GB RAM
-5400rpm
Compal FL90 v 1
+4GB RAM
+7200rpm HDD
+cena
-design
-DDR2 VRAM
-nema uzamknute uzatvaranie displeja
Pouzitie: hry, skola, editacia videa, multimedialne databazy, caste prenasanie(ale som predsa chlap, ci notebook vazi o pol kila menej alebo viac mi je jedno),rad by som pouzival Vistu(lepsie sa na to kuka )...
Este uvazujem nad Dell Vostro 1500 ale to len v pripade ze mi ho jeden znamy objedna bez marze...stoji asi o 6 tisic viac ako Acer/MSI
Acer 5920G
+design
+DDR3 VRAM
+baterka
-2GB RAM
-5400rpm
MSI GX600
+vykon OC procesora
+DDR3 VRAM
-design!!!
-2GB RAM
-5400rpm
Compal FL90 v 1
+4GB RAM
+7200rpm HDD
+cena
-design
-DDR2 VRAM
-nema uzamknute uzatvaranie displeja
Pouzitie: hry, skola, editacia videa, multimedialne databazy, caste prenasanie(ale som predsa chlap, ci notebook vazi o pol kila menej alebo viac mi je jedno),rad by som pouzival Vistu(lepsie sa na to kuka )...
Este uvazujem nad Dell Vostro 1500 ale to len v pripade ze mi ho jeden znamy objedna bez marze...stoji asi o 6 tisic viac ako Acer/MSI
- Sten
- Žlutá karta Bazar
-
no, tak jestli ho chceš na časté přenášení, tak ani jeden není to pravé ořechové, stim Vostro by to bylo lepší u FL90 sice máš výhodu jako 7200 otáčkovej disk, ale taky mysli na hluk, teplo, vybrace .. a u toho MSI, "vykon OC cpu" jestli to myslíš tím, že ten cpu chceš taktovat, tak stím bych se rovnou rozloučil > né že by to CPU nestíhal, ale chlazení nb je dymenzováno na určitou teplotu, a každej stupeň na víc by už nemuselo stíhat
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
No pokud ti vyjde to Vostro, tak určitě Vostro. Pokud ne, kouknul bych se na to MSI. Teďka si ho jeden známý koupil a nevypadá špatně, překvapilo mě tou rychlostí. Jenom ty lesklé plochy se hrozně rychle ušpiní. Taky nevím, co s tím udělá třeba rok skutečného používání. (i když v tomto případě - VBI, Acer, MSI to asi vyjde nastejno)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Bigi99
- Nováček
-
Já bych šel do toho Aceru.
Stene:
*vibrace
*dimenzovat
Stene:
*vibrace
*dimenzovat
Naposledy upravil(a) Bigi99 dne ned 3. úno 2008, 11:00, celkem upraveno 1 x.
Asus P5K PRO , Intel Core2Duo E6750 @2,67GHz, GeiL KIT (2x1GB) DDRII 800MHz , MSI NX8800GT OC 512MB , Fortron BlueStorm II 500W , Seagate Barracuda 250 GB SataII
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ty nový Acery nejsou špatný, ale nevím jestli jsou zrovna vhodný (podobně jako to MSI a Compal) na každodení přenášení - to bych výběr eliminoval pouze na Vostro...JanHavlicek píše:No pokud ti vyjde to Vostro, tak určitě Vostro. Pokud ne, kouknul bych se na to MSI. Teďka si ho jeden známý koupil a nevypadá špatně, překvapilo mě tou rychlostí. Jenom ty lesklé plochy se hrozně rychle ušpiní. Taky nevím, co s tím udělá třeba rok skutečného používání. (i když v tomto případě - VBI, Acer, MSI to asi vyjde nastejno)
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Bigi99
- Nováček
-
Myslíš, že třeba s dobrou brašnou by to byl nějaký problém?Don Martinez píše:Ty nový Acery nejsou špatný, ale nevím jestli jsou zrovna vhodný (podobně jako to MSI a Compal) na každodení přenášení - to bych výběr eliminoval pouze na Vostro...JanHavlicek píše:No pokud ti vyjde to Vostro, tak určitě Vostro. Pokud ne, kouknul bych se na to MSI. Teďka si ho jeden známý koupil a nevypadá špatně, překvapilo mě tou rychlostí. Jenom ty lesklé plochy se hrozně rychle ušpiní. Taky nevím, co s tím udělá třeba rok skutečného používání. (i když v tomto případě - VBI, Acer, MSI to asi vyjde nastejno)
Asus P5K PRO , Intel Core2Duo E6750 @2,67GHz, GeiL KIT (2x1GB) DDRII 800MHz , MSI NX8800GT OC 512MB , Fortron BlueStorm II 500W , Seagate Barracuda 250 GB SataII
- Igoreso
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
a co tohle?
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=69349
uz tri moji kamosi to maji doma a nemuzou si vynachvalit..
navic je to plne konfigurovatelne:
http://www.barbone.cz/index.asp?Odeslat ... =1&dealer=
Muzu jen doporucit..
Muzu jen doporucit..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ne, myslím to tak, že tohle jsou spíš multimediální notebooky na stůl (Desktop Replacement)...Bigi99 píše:Myslíš, že třeba s dobrou brašnou by to byl nějaký problém?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- Sten
- Žlutá karta Bazar
-
- Igoreso
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry bobnu,tohle je case Compal VBI FL90 jen pod jinym nazvemIgoreso píše:a co tohle?
Muzu jen doporucit..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /