Muj laicky odhad je, ze je to tim jak se vetrak toci pomalu, kdyz to neni tim, ze by do neceho narazel (prd dovnitr vidim
Corsair HX520 a vetrak - drnceni
- Lolitka
- Černá karta

-
Corsair HX520 a vetrak - drnceni
Konecne sem utisil disky na neslysne a mam tichoucke PC tim myslim neslysne skoro - jeste slysim noctuu 8cm jak fouka vzduch na hnusnou mrizku u case (poresim casem), ale hlavne u corsairu vetrak drnci jako by do neceho narazel vetrak. Zkusil sem ho zastavit antenkou od wifi a prestalo to, takze je to urcite vetrak. Jakmile se znova roztocil tak to zas delalo ty zvuky. Do zdroje se mi lizt neche a reklamovat taky ne - nemam dostatecne vykonou nahradu a reklamace by byla alespon na mesic (urcite )): ) a i tak by mi to tezko uznali nebo vymenili. Takze me spis zajima jestli je to normlani a co pripadne s tim? jo a je to hodne tichy, jakmile zapnu disk mimo ztisovac, tak to nejde vubec slyset atd., ale kdyz mam pc uplne neslysny, tak to docela rusi i pres zavrenou case to slysim tichounce a to mam case tak 30 - 40 cm odsebe.
Muj laicky odhad je, ze je to tim jak se vetrak toci pomalu, kdyz to neni tim, ze by do neceho narazel (prd dovnitr vidim
)
- Battlefield
- Začátečník

-
Mám taky tento zdroj a taky když dám hlavu k vetráku tak tam slyší nějaké drčení. Taky bych to rád vyřešil.
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- bob159
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmm no neviem ja sice najtizsie PC nemam ale ked som dal hlavu ko zdroji nic take som nepocul... nenaraza ten vetrak o nieco? nejaky kbalik v zdroji?
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
- Battlefield
- Začátečník

-
u mě tam rozhodně nic nenaráží
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B