som financne obmedzeny a rad by som siel este dole ale tak ak teto komponenty mi daju vykon potrebny napr na COD4 budem aj rad.. kazdopadne dakujem za kazdy nazor co sa tyka rady...
Proč nás takhle trápíš? Napiš co je pod linkama...
// Mno dobře písnu to já
AMD Athlon64 X2 5000+ DUALCORE AM2 Black edition
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
A-DATA DDR2 2x 1GB 800MHz dual KIT bez EE
ASUS M3A
ASUS EAH3850 G HTDI 512MB PCX
Asi by to chtelo vyměnit desku, takhle nic moc. Jakou máš finanční mez (dle toho napiš do odpovídajícího threadu)? Budeš taktovat?
no taktovat som sice nikdy nerobil ale podla toho co ponuka CPU by som konecne mohol zacat takze hcle by som no pokial mi to zvysi vykon ktori sa niekde aj zobrazi
a tu dosku no to ano chcel by som inu ak aj za mensiu cenu ale lepsie
a cena zatia po scitani to stoji cca 14 000
No chcem vykon a nieco nech to aj nejaku tu dobu vydrzi a aby mi slo aspon to COD4 v pohodicke
a v akej cene to tyhc 14 000 by aj stacilo ale mozme aj navyist ak mi nieco doporucis... z dosiek gigybte a asus teto su pravdepodbne naj
ten chladic ak mas osobnu skusenost preco si myslis ze je sracka.. len ma to zaujma nejake porovnanie
a ta doska sa mi pozdava len mam otazku aky mas HDD lebo jaj mam momentalne MSI Kt880Delta a tam mi nepodporuje disk ktori som tam chcel dat /400GB/ a este ci nebude problem kedze grafika bude ATI a chipova sada dosky je NVIDIA...
Ne nevadí to ničemu. Jinak Freezer sračka opravdu není.
Jinak na sestvay jsou tu vyčleněné dané důležité thready, takže po vyřešení Lock
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
sharky81 píše:precital osm si recenzie ohladom tejto dosky ASUS M2N E ale citam ze ma problemy s napatim
Asus M2N-E nedokáže pustit do pamětí víc jak 2V prolém s provozem pamětí jež mají provozní napájení 2.1V.
sharky81 píše:a este ze sa prehrieva kedze ma uplne pasivne chladenie
No tak bez jakéhokoliv průvanu v case asi každá.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Já jsem měl rok desku Asus M2N-E a neměl jsem jediný problém, jen jedna vada na kráse a to je to že neumí více než 1.95V, což může někdy limitovat, chce to jen koupit zprávné paměti, jinak je to deska slušná.
Edit: mimochodem měl jsem i Arctic Cooling Freezer 64 Pro na X2 6400+ a je to kvalitní chladič co udělá spoustu práce za hodně malé peníze, jen to chce být trošku opatrný při nasazování.
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Capella Magnet / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Mr. Dirk cize to zalezi ci trafim pamat co tak pojde cize je to 50:50
a este ak mozte ci vam doska nemrzla vraj chladic nedokaze uchladit chipset neviem vse vychadzam z toho co citma na webe...je to dilema ako doska sa mi pozdava len te chybi su take ze mozem mat problem
sharky81 píše:Mr. Dirk cize to zalezi ci trafim pamat co tak pojde cize je to 50:50
No každá paměť ti pojede na 1.8V - 2V, ale třeba ne na takové frekvenci a časování jakou s vyšším napětím zvládá.
Ano, Freezera jsem měl a je to tak, jak jsem říkal, aby to něco uchladilo, musí to bejt puštěný naplno*2600rpm a to je neskutečnej kravál. Prodal jsem ho a teďka mi na CPU AM2 X2 3800ee@2500MHz trůní CM GeminII s 1x120mm*800rpm a teploty šly hodně dolů, hlučnost prostě není. Jestli nevěříte, kukněte na http://www.svethardware.cz/art_doc-020B ... A86DF.html
Asus M2N-E radši ne, jestli chceš taktovat, abys pak nebulil, že to nejde...
A s tou GIGABYTE P35-DS3L si děláš legraci ne?
sharky81 píše:no citam citam ale da doska ma nejake problemy... ma vela minu poprosil by o alternativu ak sa da...
Asus M2N-E Sli. To sli nevyužiješ, ale dokáže pustit víc jak 2V do pamětí.
2Jeltík: U tebe byl spíš problém ve vadné HP nebo blbě nasazeném chldiči, ale což není důvod automaticky označovat chladič za sr**u.
sharky81 píše:no citam citam ale da doska ma nejake problemy... ma vela minu poprosil by o alternativu ak sa da...
Asus M2N-E Sli. To sli nevyužiješ, ale dokáže pustit víc jak 2V do pamětí.
2Jeltík: U tebe byl spíš problém ve vadné HP nebo blbě nasazeném chldiči, ale což není důvod automaticky označovat chladič za sr**u.
preco myslis ze nevyuzijem ale citma te dosky pri OC su nestabilne lebo pasivne chladice to neuchladia... zatial citam ale vsetky dosky maju nejaku chybu aj ked co cakam od ceny do 3000 ale nechcem vybrat smeid,,
a ak viete a mozne zhodnote tuto dosku GIGABYTE MA69G-S3H
Dobře, jeslti sis četl ten test, snad uznáš, že neplácám jen tak do větru, chladič jsem byl i reklamovat, ale uznali ho jako "plně funkční" to znamená, že HP byly OK. Špatně nasadit chladič už snad ani nejde, jestli se mě snažíš urazit, jsi mimo.