návrh chlazení case + VGA

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Rajce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rajce »

Holda píše:ATT, AtiTool, Riva Tuner...ale nejsem si jisty, jestli ma Gigabyte cidlo. Opravdu to neni tak, ze tepelne cidlo by bylo v Acceleru :lol:
No tak to mám holt smůlu, jestli ho nemá Acce.........trochu jsem googlil a někde jsem právě narazil, že tyhle x1950 od Gigabytu čidlo jinak nemají :(

Takže další otázka zní, v závislosti na jaké teplotě by se ten vetrák od Accelera dal regulovat. Momentálně to mám podle té Temp 5 :( a raději ve SpeedFanu mám nastavený minimální otáčky na 50% aby na grafiku furt něco funělo. Zatím jsem nezaznamenal žádnou nestabilitu ať už při 3Dmark05 či momentální pařbě (Oblivion, CS-S).
Bohužel v manuálu desky jsme nikde nenašel zmínku, kde by bylo řečeno, který pin od jakého čidla co měří :? Teda CPU je jasný, ale ostatní jsou trochu záhada :lol:

THX za snahu a pomoc :wink:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

co to meles? teploty nemeri nejaky piny...jsou to interni cidla, v desce, v CPU atd...
Speedfanu vubec never, to ze ti ukaze x fanu neznamena, ze jich tolik umi regulovat a uz vubec ne, ze jich tam tolik muzes pripojit. Proste jestli ti to nedela artefakty a podobny svinstva, tak bych to neresil. Kdyz nastavis X2 fixne na nejakych 30-40% tak bude relativne ticha a uchladi to v klidu. Sam ji mam na 1950GT s V-modem a v burnu to na 30% otacky chladi do 65°C
.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“