Koupil jsem si notebook ACER ASPIRE 7720G a je v něm grafická karta GeForce 8600M GT s 512 MB nesdílenou +1280MB sdílenou pamětí.po spuštění jaké koliv 3D hry,nebo aplikace typu Autodesk Inventor,Autocad,obraz zkolabuje a zustane mi černej monitor,potom se hra nebo aplikace opět rozeběhne nebo mě to hodí hlášku že program přestal odpovídat.nasledně mě windows hlásí že ovladač nvlddmkm přestal fungovat a byl obnoven.nainstaloval jsem všechny ovladače co jsem našel pro tip GF8600M a pořád to zlobí,prosím jestli by jste někdo věděl co mi doporučit...windows sem přeinstaloval asi už 3x
--------------------------------------------------------------------------------
//Thellwin - upraven název
GF 8600M GT - aplikace padají
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Gury01
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím pomoc,Problém s GeForce 8600M GT
tak presne to same dela kamaradovi s desktopem .. zkousel reinstall OS a dela to porad.. vymenil grafiku a taky.. takze grafikou to asi nebude ne? zkousel i vic verzi ovladacu..
- Gury01
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím pomoc,Problém s GeForce 8600M GT
Já jsem to nakonec vyřešil tím,že jsem poslal NB opět na reklamaci s tím že už při první jsem uváděl že přeinstalová windows nepomáhá.Když se NB vratil ve spravě stálo že byl vyčištěn,usazen a nově připevněn chladič.zatím se mi žádná hlašku tohoto typu už neobjevila.Jinak teplota je nižší o 20 stupňů.