jak na zaoblené rohy tabulek?
- AIky
- Nováček

-
jak na zaoblené rohy tabulek?
Opět zdravím a pozdravuji, uměl by někdo poradit jak zaoblit hrany resp. rohy tabulek, tlačítek apod.?
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Obrázky na pozadí, jejich pozicování pomocí CSS vlastnosti background. Příště doporučuji setrvat v jednom threadu, nezakládat další.
http://www.pemo.cz/publikace/kulate-roh ... entech.php
http://www.pemo.cz/publikace/kulate-roh ... entech.php
Burn in hell.
- AIky
- Nováček

-
Post1:
a takhle uz má zaoblené spodní rohy i v opeře_tím končím tvé máňa.......
<body>
<div style="position:absolute;width:184;height:1px;background-color:red;top:55;left:68">
</div>
<div style="position:absolute;width:188;height:1px;background-color:red;top:56;left:66">
</div>
<div style="position:absolute;width:192;height:1px;background-color:red;top:57;left:64">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:1px;background-color:red;top:58;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:1px;background-color:red;top:59;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:196;height:400;background-color:red;top:60;left:62">
</div>
<div style="position:absolute;width:196;height:10;background-color:red;top:451;left:62">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:10;background-color:red;top:453;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:10;background-color:red;top:454;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:192;height:10;background-color:red;top:455;left:64">
</div>
<div style="position:absolute;width:188;height:10;background-color:red;top:456;left:66">
</div>
<div style="position:absolute;width:184;height:10;background-color:red;top:457;left:68">
</div>
<div style="position:absolute;width:196;height:390;top:65;left:62;padding:10 auto;color:white">
Když jssem šel z hub ztratil jsem zub, našla ho Johaaaaaaaaaaaaaana s dlouhyma nohaaaaaaaama.........
</div>
</body>
Post2:
jeste jedna vec nevedel by nekdo co s tim paddingem v opeře???? Na prohlížení je to dobrej prohlížeč ale..........Proc ie zobrazi padding tak jak má a opera ne????
Post3:
tak uz to taky mam
reseni:
<div style="position:absolute;width:196;height:390;top:65;left:62;color:white">
<div style="padding:15">
Když jssem šel z hub ztratil jsem zub, našla ho Johaaaaaaaaaaaaaana s dlouhyma nohaaaaaaaama.........
</div>
</div>
//€agle - zredukovano z 5 postu
a takhle uz má zaoblené spodní rohy i v opeře_tím končím tvé máňa.......
<body>
<div style="position:absolute;width:184;height:1px;background-color:red;top:55;left:68">
</div>
<div style="position:absolute;width:188;height:1px;background-color:red;top:56;left:66">
</div>
<div style="position:absolute;width:192;height:1px;background-color:red;top:57;left:64">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:1px;background-color:red;top:58;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:1px;background-color:red;top:59;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:196;height:400;background-color:red;top:60;left:62">
</div>
<div style="position:absolute;width:196;height:10;background-color:red;top:451;left:62">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:10;background-color:red;top:453;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:194;height:10;background-color:red;top:454;left:63">
</div>
<div style="position:absolute;width:192;height:10;background-color:red;top:455;left:64">
</div>
<div style="position:absolute;width:188;height:10;background-color:red;top:456;left:66">
</div>
<div style="position:absolute;width:184;height:10;background-color:red;top:457;left:68">
</div>
<div style="position:absolute;width:196;height:390;top:65;left:62;padding:10 auto;color:white">
</div>
</body>
Post2:
jeste jedna vec nevedel by nekdo co s tim paddingem v opeře???? Na prohlížení je to dobrej prohlížeč ale..........Proc ie zobrazi padding tak jak má a opera ne????
Post3:
tak uz to taky mam
<div style="position:absolute;width:196;height:390;top:65;left:62;color:white">
<div style="padding:15">
</div>
</div>
//€agle - zredukovano z 5 postu
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno...
1) Tohle je snad nejhorší řešení, který jsem kdy viděl. Už jen kvůli použití absolutního pozicování. Nemluvil jsem o obrázcích na pozadí a JEJICH pozicování?
2) na vkládání kódu je pastebin, tenhle thread bude brzo tak akorát na smeťáku.
3) Opera narozdíl od IE dodržuje standardy, tak pomalu
1) Tohle je snad nejhorší řešení, který jsem kdy viděl. Už jen kvůli použití absolutního pozicování. Nemluvil jsem o obrázcích na pozadí a JEJICH pozicování?
2) na vkládání kódu je pastebin, tenhle thread bude brzo tak akorát na smeťáku.
3) Opera narozdíl od IE dodržuje standardy, tak pomalu
Burn in hell.
- AIky
- Nováček

-
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsi poradit, nalinkoval jsem ti návod, ty ho ignoruješ, zaspamuješ fórum a ještě mi nadáváš. No to bych se na to opravdu vysral.
//moje reakce na tvůj kód byla slušná, prostě se to takhle nedělá, tak jsem ti to řekl.
//moje reakce na tvůj kód byla slušná, prostě se to takhle nedělá, tak jsem ti to řekl.
Naposledy upravil(a) Teuzz dne stř 6. úno 2008, 19:36, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.