Ati X1100-kmitani obrazu
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Davidosiny
- Začátečník

-
Ati X1100-kmitani obrazu
Koupil jsem si notebook asus,ktery ma graf. ati x1100.Doma mam lcd tv samsung,kterou jsem s notebookem propojil vga kabelem+audio kabelem,abych mohl sledovat filmy pres notebook na lcd tv,ale obraz na tv dost kmita (no obraz je teda vcelku,ale jsou v nem videt takove rychle vlny od zhora do spodu).Neporadil by mi nekdo s tim?Predem diky moc.
- faugusztin
- Začátečník

-
Odpoj notebook od napajania. Vlny prestali ? Tak mas tri moznosti:
1) zapojit notebook do zastrcky, ktora je na inej faze v ramci elektroinstalacie
2) zohnat si lepsi kabel (mne sa napriklad osvedcil VGA kabel, ktory dava sa dava k LCD monitorom LG - s VGA kablom pribalenym k monitoru Samsung mi to tiez robilo vlny)
3) mat notebook odpojeny od elektriny
Dovod preco sa ti to deje je ten, ze zapojenim oboch zariadeni do jednej zastrcky a ich prepojenim cez VGA kabel vytvoris uzavreny okruh, kde sa potom nejake rusenie prejavuje prave v obraze tymi vlnami.
1) zapojit notebook do zastrcky, ktora je na inej faze v ramci elektroinstalacie
2) zohnat si lepsi kabel (mne sa napriklad osvedcil VGA kabel, ktory dava sa dava k LCD monitorom LG - s VGA kablom pribalenym k monitoru Samsung mi to tiez robilo vlny)
3) mat notebook odpojeny od elektriny
Dovod preco sa ti to deje je ten, ze zapojenim oboch zariadeni do jednej zastrcky a ich prepojenim cez VGA kabel vytvoris uzavreny okruh, kde sa potom nejake rusenie prejavuje prave v obraze tymi vlnami.
- Davidosiny
- Začátečník

-
- faugusztin
- Začátečník

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- faugusztin
- Začátečník

-