Ati X1100-kmitani obrazu

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Ati X1100-kmitani obrazu

Příspěvek od Davidosiny »

Koupil jsem si notebook asus,ktery ma graf. ati x1100.Doma mam lcd tv samsung,kterou jsem s notebookem propojil vga kabelem+audio kabelem,abych mohl sledovat filmy pres notebook na lcd tv,ale obraz na tv dost kmita (no obraz je teda vcelku,ale jsou v nem videt takove rychle vlny od zhora do spodu).Neporadil by mi nekdo s tim?Predem diky moc.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Odpoj notebook od napajania. Vlny prestali ? Tak mas tri moznosti:
1) zapojit notebook do zastrcky, ktora je na inej faze v ramci elektroinstalacie
2) zohnat si lepsi kabel (mne sa napriklad osvedcil VGA kabel, ktory dava sa dava k LCD monitorom LG - s VGA kablom pribalenym k monitoru Samsung mi to tiez robilo vlny)
3) mat notebook odpojeny od elektriny :-)

Dovod preco sa ti to deje je ten, ze zapojenim oboch zariadeni do jednej zastrcky a ich prepojenim cez VGA kabel vytvoris uzavreny okruh, kde sa potom nejake rusenie prejavuje prave v obraze tymi vlnami.
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

To si machr.Ono to fakt funguje!Diky ti moc!!!Akoraat,ze mi to dela ve vsech zasuvkach,tak ze kdyz budu chtit skouknout nejakej ten filmik tak opravdu budu muset jet jen na baterku.Jeste jednou DIK!!! :D
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Keby sa mi to uz nestalo, tak tiez nepoznam riesenie :-). Ak mas nejakeho zmaneho s monitorom LG, ktoremu nebude chybat VGA kabel (co asi nebude, ved vacsina uz aj tak ide na DVI), tak si ho skus pozicat a vyskusat.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

koupit UPS :))
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Aj to je mozne riesenie, ale zas k notebooku kupovat UPS - nie je to tak trochu schyzofrenicke ?
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Dnes mi jeste jeden kamarad poradil,abych zkusil odpojt anteni kabel z tv.Tak jsem to zkusil a hle,kmitani prestalo!!!Poradil mi taky abch si koupil rusicku na ten anteni kabel (300,-),ze s tou by to taky melo prestat kdyz bude na tom antenim kabelu.Jinak vsem diky za rady!
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“