-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Wow je imho primárně PVE hra, jenom poslední dobou si tam spousta lidí myslí, že je o PVP :)

Já osobně taky chodim BG jen kvůli PVP equipu...ale BG mě prostě nebaví...baví mě jenom ty arény, ale to taky asi jen kvůli tomu, že je s Butchem chodíme jednou týdně - denně by mě to taky nebavilo...

Co se týče PVE, tak mám zkušenosti jen s Kara, ale i to je pro mě vrchol hraní...a časem se chci dostat na vyšší raidy, protože to musí bejta paráda a když si představim, jaký to muselo bejt u Onyxie ve 40-ti lidech, tak mi běhá mráz po zádech :)

Takže abych to shrnul, tak mě donutí si koupit každý dva měsíce kupon jen PVE...PVP by mě k tomu nedonutilo a nebýt PVE, tak asi už Wow nehraju a zkusil bych zase něco jinýho...třeba LOTRA...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

PvP arény Blizzard přidal do hry primárně pro lidi co nejsou ve velkých raidech a nemají tudíž šanci si nabrat nějaky equip. A nudili by se, takže teď se můžou vyblbnout jinde. Průnik množin PvE raiderů a aréna týmů je v podstatě minimální, protože málokdo má čas na oboje
vss Vodnik DrC+ (kp)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Rajce > to si jeste uzijes. Raidovani je legrace, zejtra jdeme Lurkera kteryho jsme jeste nedaly, maximalne tak 40% takze uvidime...Jinak nas posledni raid byl v TK a Void Reaver bez wipu (krom jednoho diky blbymu pullu na trash mobech), pak jsem zasly jeste na Solariana, ale tam uz to bylo horsi, best attemp byl neco okolo 80% a pac lidi vubec nechapali co maj delat s tou dotkou co vsechny v okoli zabije :D pri poslednim pokusu nas priest sudnal asi 15 lidi najednou :D, ale ono to pujde......
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Skeeter píše:Rajce > to si jeste uzijes. Raidovani je legrace, zejtra jdeme Lurkera kteryho jsme jeste nedaly, maximalne tak 40% takze uvidime...Jinak nas posledni raid byl v TK a Void Reaver bez wipu (krom jednoho diky blbymu pullu na trash mobech), pak jsem zasly jeste na Solariana, ale tam uz to bylo horsi, best attemp byl neco okolo 80% a pac lidi vubec nechapali co maj delat s tou dotkou co vsechny v okoli zabije :D pri poslednim pokusu nas priest sudnal asi 15 lidi najednou :D, ale ono to pujde......
Na Voida i na Solarianku je třeba příslušný addon, pak je to sranda. Lurker je taky lehkej, stačí trochu nacvičit boj s addy. Na Hydrosse je akorát potřeba resist výbava pro tanky, jinak to dáte v pohodě taky, není těžší než Void
vss Vodnik DrC+ (kp)
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

tak lurkera sme dneska dali na druhy pokus celkem easy boss, ale za to morogrimovi sme si zawipovali :( no snad priste malo healu bylo
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No me teda pve vubec nebavi a na raidy vubec nechodim i kdyz nase guilda dava uz skoro cely Tk a scc.Nevim co natom ti lidi maj.Staci 1 malinka chybak od kohokoliv a na 99% je wipe.Je to spis o nervy a ne o zabave.A na konci clovek vysoli 50g za opravu a stejne si hovno odenese.Opravdu"zabava" :roll:
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

HEAD píše:No me teda pve vubec nebavi a na raidy vubec nechodim i kdyz nase guilda dava uz skoro cely Tk a scc.Nevim co natom ti lidi maj.Staci 1 malinka chybak od kohokoliv a na 99% je wipe.Je to spis o nervy a ne o zabave.A na konci clovek vysoli 50g za opravu a stejne si hovno odenese.Opravdu"zabava" :roll:
je videt ze si k tomu ani nepricichl :)
jedna malinka chyba je ok, az kdyz se kupi je problem :) Pokud mas v raidu schopne lidi, s kterejma se znas je to zabava, hlavne nejlepsi pocit je u progressu, jo dali sme to, svoji spolecnou snahou, je to takovej chvilkovej pocit kolektivniho stesti :) kterej za to stoji, navic co s goldama? skudlit je abych mel na acc co nejvic k cemu. Mozna obcas to je ztrata casu. No a ze si "hovno odneses" pokud budes raidovat budes mit co utracet ;) a kdyz uz si neodnesu ten epix tak aspon dobrej pocit
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Vodnik > copak addi, tuhle fazy davame naprosto v pohode, problem je v tom, kdyz zacne kopat od sebe, tak lidi proste nevedi kdy maji vlezt do ty vody, vetsinou je to pak kopne nekam strasne daleko a uz se nestihnou vratit...

Kazdopadne dneska je dalsi pokus tak snad to vyjde....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Skeeter : tohle je přece úplně triviální, stačí mít Vendettu a do VT zahlásit 2-3 vteřiny před Spoutem. A ve vodě koukat nahoru, jak paprsek přejede, tak hurá ven.
vss Vodnik DrC+ (kp)
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

HEAD píše:No me teda pve vubec nebavi a na raidy vubec nechodim i kdyz nase guilda dava uz skoro cely Tk a scc.Nevim co natom ti lidi maj.Staci 1 malinka chybak od kohokoliv a na 99% je wipe.Je to spis o nervy a ne o zabave.A na konci clovek vysoli 50g za opravu a stejne si hovno odenese.Opravdu"zabava" :roll:
ty prachy me zase tak moc neva me osobne by nebavilo kazdy den valit jen pvp to k tomu sice patri, ale nic se mema prehanet proste pve rulezz, kdyz mas schopne lidi kolem sebe :D
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Skeeter píše:Vodnik > copak addi, tuhle fazy davame naprosto v pohode, problem je v tom, kdyz zacne kopat od sebe, tak lidi proste nevedi kdy maji vlezt do ty vody, vetsinou je to pak kopne nekam strasne daleko a uz se nestihnou vratit...

Kazdopadne dneska je dalsi pokus tak snad to vyjde....
njn vam asi chybi vendeta :) (DBM)
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak co říkáte na nový patch notes:
http://www.worldofwarcraft.com/patchnot ... notes.html

Blizz se docela snaží, nový ostrov :roll: A konečně ožije Halaa, teda snad, krásný prostředí, ale nikdo tam nechodil :(
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

shanker > nene nechybi, ale proste mame spatny nacasovani...a temer kazdej kick nam nekdo umre = nemame dps takze jsem v loji... :)

A co se patche tyce tak snad jen > Fear Ward is now usable while in Shadow form. Konecne :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Je porad potreba na Onyxii prequest?

Chteli bychom se tam podivat, ale nechce nam padnout item v BRD...

Nevite jestli to nehodou neodemkli, ze se tam muze bez prequestu?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

No to nevim. Imho na to Blizz zapoměl :(
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tak Lurker down :) ... Konecne...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem si udelal radost a koupil za 1400g pro Warlocka:

Belt of Blasting

http://www.wowhead.com/?item=30038

Na nasem serveru se cena pohybuje nekdy i kolem 2000g, tak jsem si to nemohl nechat uniknout.

Jeste jsem si musel pujcit od kamose 900g, ale to nejak nafarmim :-D

Zkousim 0/40/21 Build a na DPS je to opravdu mazec.

Mozna ale preci jen respecnu na 37/3/21 abych byl univerzalni i do PVP

Ted jsem jel asi dva mesice 24/37/0 SL/SL....nema to chybu do bg a hlavne aren kvuli vydrzi, ale v instancich a KARA neni damage nijak zvlast extra.

Full affi s Unstable affi je taky fajn, ale zase ten ruin je v pve sakra znat.
Naposledy upravil(a) Butch dne úte 19. úno 2008, 19:23, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Co to je to SL/SL? Vidim to casto, ale nejak sem neprisel na to, co to je :oops:

Jinak ty crity od destro locka to je fakt sila. Mi se ted zalibil do BG Seed of Coruption, to kdyz se napálí do grupy, tak to litaj desetitisíce :lol: A dokonce to muže critnout.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

PzKpfw VI Tiger píše:Co to je to SL/SL? Vidim to casto, ale nejak sem neprisel na to, co to je :oops:

Jinak ty crity od destro locka to je fakt sila. Mi se ted zalibil do BG Seed of Coruption, to kdyz se napálí do grupy, tak to litaj desetitisíce :lol: A dokonce to muže critnout.

SL/SL.........Soul link a Siphon Life

Idelalni mit jeste demonic resilienci 3/3.

takhle jsem mel build na Areny a je to asi podle me nej na vydrz:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000

Jinak Seed of Corruption je Affi spell....rad to pouzivam treba v AV na straze na vezich.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ten Belt of Blasting mam taky v planu poridit. Jen si asi pockam az nam to nekde dropne a pak si jen za dkp pobiduju vortexy :) Nam minule padnul z toho lurkera Cord of Screaming Terrors je to jeden z nejlepsich pasku ve hre, zatim :) Bohuzel jsem na to nemel v tu dobu dkp tak ho ma lock od nas, ale gz mu....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“