Nejde video
- Kajman
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nejde video
Nechal jsem si přeinstalovat počítač Windous XP Profesionál.A nejde mi přehrát ve Windous Media Player.Video.Co za kodekt si mám na instalovat.
- RS11
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nainstaluj si K-Lite Codec Pack...
tady máš odkaz:
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... g[up]=Full
tady máš odkaz:
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... g[up]=Full
Toshiba A200 - 1S9 | Intel Dual Core T2330 | 3GB DDR2 | HDD 160 GB 5400rpm | ATI Mobility Radeon HD2600 256MB | 15.4" WXGA | OS - Microsoft Windows Vista Home Premium SP1
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jen ne K-lite, allinone a podobny slataniny všech kodeků
AKorát je pak konflikt kodeků.. instaluj jen co potřebuješ, když jdes do samošky taky nekoupis všechno co se ti pak zkazi ale jen to co potrebujes.
Dej nám vedet co ti nejde a mi ti reknem co si stáhnout.
Naistaluj ffdshow, quicktimealternative ...
Dej nám vedet co ti nejde a mi ti reknem co si stáhnout.
Naistaluj ffdshow, quicktimealternative ...
- myom
- Středně pokročilý

mi se velice osvedcila kombinace CCCP + GOM player.
nestalo by se mi, ze bych neco neprehral.
nestalo by se mi, ze bych neco neprehral.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Proc myslis? Podle me je vetsi pravdepodobnost konfliktu kodeku, kdyz budes instalovat kazdy zvlast, nez kdyz pouzijes jeden odzkouseny kodek pack, kde jsou vsechny. Sam pouzivam uz delsi dobu K-Lite a zatim slo vzdycky vsechno bez problemu.Dzin píše:Jen ne K-lite, allinone a podobny slataniny všech kodekůAKorát je pak konflikt kodeků...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- kocourleo
- Začátečník

Snažím se nic zbytečného neinstalovat, videopřehrávače VLC, KMPLayer a MediaPlayerClasssic mi zatím přehrály vše. A pro zvuk foobar a winamp (kvůli pluginu streamripper).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- shadow
- Středně pokročilý

Obecně bych doporučil na základě mé zkušenosti a potřeb nainstalovat samotný XVID codec (nebo i to ffdshow, ale zvolit raději Xvid codec než libavcodec knihovnu - podle mne je výsledná kvalita obrazu znatelně lepší, s filtry i bez při použití Xvidu), pak AC-3 Filter a pok postupně doinstalovávat další jednotlivé kodeky - filtry dle potřeby s tím, že pro zjištění typu souborů a potřebných kodeků lze použít program GSpot.
Autorovi threadu bych ale "aspoň pro začátek" doporučil také některý z těch jmenovaných codec packů + ten quicktime alternative pro *.mov (a pár dalších), není-li tedy už součástí některého z "packů".
Na přehrávání, hlavně kvůli skvělé podpoře titulků, používám BSPlayer Pro Lite (Na Vistách), popř. alternativně se mi na Vistách x64 osvědčil v tomto směru ještě Zoom Player Standard s DirectVobSub filtrem. Ale není to tak user-friendly jako v případě BSPlayeru (titulky navíc mění velikost v závislosti zřejmě na rozlišení filmu atd..nevím, přesně, musíte kdyžtak zkusit, abyste věděli o čem mluvím
.
Autorovi threadu bych ale "aspoň pro začátek" doporučil také některý z těch jmenovaných codec packů + ten quicktime alternative pro *.mov (a pár dalších), není-li tedy už součástí některého z "packů".
Na přehrávání, hlavně kvůli skvělé podpoře titulků, používám BSPlayer Pro Lite (Na Vistách), popř. alternativně se mi na Vistách x64 osvědčil v tomto směru ještě Zoom Player Standard s DirectVobSub filtrem. Ale není to tak user-friendly jako v případě BSPlayeru (titulky navíc mění velikost v závislosti zřejmě na rozlišení filmu atd..nevím, přesně, musíte kdyžtak zkusit, abyste věděli o čem mluvím
show must go on..
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Projdi si tuhle sekci a pochopís. Žadný zapraseni PC nečím jako tyhle packy, instaluješ si do PC soft co nepotřebujes? asi ne co? Jen ten co potrebujes...€agle píše:Proc myslis? Podle me je vetsi pravdepodobnost konfliktu kodeku, kdyz budes instalovat kazdy zvlast, nez kdyz pouzijes jeden odzkouseny kodek pack, kde jsou vsechny. Sam pouzivam uz delsi dobu K-Lite a zatim slo vzdycky vsechno bez problemu.Dzin píše:Jen ne K-lite, allinone a podobny slataniny všech kodekůAKorát je pak konflikt kodeků...
k-lite ti naisntaluje hafo kodeků , pak si tam dás soft na střh videa, TV kartu, apod. a nejdou je tu konfklikt jelikož tyhle aplikace maji treba v sobe jinou verzi stejneho kodeku jako k-lite a ani nevis že ho tam mas....
Je tu toho plna sekce, pak se všichni divi že maji nestabilní PC....
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, nainstaluje mi to sice hafo kodeku, na druhou stranu ale kdyz chci prehrat video v nejakem mene uzivanem formatu, nemusim potom pul hodiny dohledavat ten spravny kodek. Uznavam, ze pro editaci a encoding videa to neni nejlepsi reseni, ale video nestriham, TV i satelit funguje, system je stabilni a ja, pasivni divak, jsem spokojen.Dzin píše:Projdi si tuhle sekci a pochopís. Žadný zapraseni PC nečím jako tyhle packy, instaluješ si do PC soft co nepotřebujes? asi ne co? Jen ten co potrebujes...
k-lite ti naisntaluje hafo kodeků , pak si tam dás soft na střh videa, TV kartu, apod. a nejdou je tu konfklikt jelikož tyhle aplikace maji treba v sobe jinou verzi stejneho kodeku jako k-lite a ani nevis že ho tam mas....
Je tu toho plna sekce, pak se všichni divi že maji nestabilní PC....
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ano pro nenáročného uživatele to možná řešení je ale v momentě kdy chce neco vice, pak narazi... Spravny kodek jinak najdeš hned, pul hodina je přehnana...ale ok.€agle píše:Ano, nainstaluje mi to sice hafo kodeku, na druhou stranu ale kdyz chci prehrat video v nejakem mene uzivanem formatu, nemusim potom pul hodiny dohledavat ten spravny kodek. Uznavam, ze pro editaci a encoding videa to neni nejlepsi reseni, ale video nestriham, TV i satelit funguje, system je stabilni a ja, pasivni divak, jsem spokojen.
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pro me je K-Lite taky jednoduchy (co se samotne instalace tyce, tak imho jednodussi, nez instalovat kazdy kodek zvlast), osvedceny a bezproblemove funkcni, takze zas tak tragicky bych to nevidel. Drive jsem zkousel jak samostatne kodeky, tak i jine kodek packy, z nichz nektere byly opravdu tragicke, ale konkretne s K-Lite jsem zatim nemel jediny problem. Jinak pokud se nepletu, tak zrovna VLC pouziva vlastni dekodery, takze tam ani kodeky neni treba resit.sonoluca píše:... Proč si prasit systém spoustou balastu, když existují jednoduché, osvědčené a hlavně bezproblémově funkční možnosti
- myom
- Středně pokročilý

osobne jsem kdysi k-lite pouzival (a ne chvili) a pokazde se mi objevila kolize nejakeho filtru. plus to, ze pri automaticke instalaci mi to krasne zaprasilo system vsemoznymi, krasne zbytecnymi programy a v hlavnim panelu mi vyskocily dalsi 3 ikony o jejichz funkcich jsem dlouho premyslel. takze clovek stejne musel odklikavat pri instalaci a jeste po instalaci muzel cely system doladovat.
tedka si nainstaluju CCCP, odkliknu si akorat prehravace, ktere nechci, veskere nastaveni provedu pri instalaci a prehraju vsechno. co vic chtit?
tedka si nainstaluju CCCP, odkliknu si akorat prehravace, ktere nechci, veskere nastaveni provedu pri instalaci a prehraju vsechno. co vic chtit?
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Jasně, když má přehrávač vlastní interní kodeky a filtry (KMPlayer, VLC, GOM Player, pokud vím - kdyžtak mně opravte, doplňte). Druhou otázkou už je kvalita decodingu (a možnosti postprocessingu a jeho skutečný výsledný efekt atd)., jakou se tyto interní kodeky vyznačují (v porovnání třeba s klasikou Xvidem).sonoluca píše:By mě docela zajímal ten méně rozšířený formát - ještě jsem se nesetkal s ničím co by nepřehrál KMPlayer, VLC nebo MPC+ffdshow.
Proč si prasit systém spoustou balastu, když existují jednoduché, osvědčené a hlavně bezproblémově funkční možnosti
Ale neříkám, zda lepší, horší, jisté zkušenosti mám jen s VLC (pod linuxem a toho času mne to tedy nějak nenadchlo, dával jsem přednost mplayeru právě s Xvidem). Jenom je třeba brát v potaz i tuto otázku
show must go on..