Router-problem passiv-activ

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Router-problem passiv-activ

Příspěvek od Davidosiny »

Poridil jsem si router Edimax BR-6104KP,protoze potrebuji aby mi behal net i na druhem pc.Vse jsem zapojil,pustil si tracker,abych si neco stahnul a vidim,ze jsem passiv.Nez jsem zapojil router tak jsem byl activ tak nevim co se stalo.I torrent klient mi ukazuje,ze jsem passiv. :( Nevedel by nekdo prosim jak se zase prehodit na activ?
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Presmerovat prislusne porty priamo na dane PC. V pasivnom rezime si preto, lebo si za NAT a teda zvonku nie si priamo dostupny. Ako to urobis u tvojho routeru si zisti v manuali.
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

No z manualu toho asi moc nevyctu.Tam je ctyr lista knizticka kde je tak akorat napsano jak to zapojit (a jeste anglicky),takze jsem tak nejak vsechno odklikal next a byl jsem rad,ze ten net bezi.Nemel by si nejakej tip jak to udelat prosim? :wink:
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

V genral set. Si najed do NAT a tam si ve port forwarding nastavis Private IP Type Port Range Comment, pro rozsah portu , nebo pouzijes virtual server pro jednotlivy port.

Kazdopadne to predpoklada ze mas od providera rovnes smerovane porty
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Davidosiny píše:No z manualu toho asi moc nevyctu.Tam je ctyr lista knizticka kde je tak akorat napsano jak to zapojit (a jeste anglicky),takze jsem tak nejak vsechno odklikal next a byl jsem rad,ze ten net bezi.Nemel by si nejakej tip jak to udelat prosim? :wink:
Nie je manual ako manual :-) - Manual k BR-6104KP
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Nastaveno,presmerovano-a ono to funguje! :wink: Diky za navod a diky vsem za rady!!! :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“